Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Άλλη κλάση η Μπάγερν…

Τσάμπιονς Λιγκ: Άλλη κλάση η Μπάγερν…

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2018 21:53
Η ΑΕΚ το πάλεψε για μία ώρα παιχνιδιού απέναντι στην Μπάγερν, όμως στη συνέχεια οι Βαυαροί χρειάστηκαν ένα τρίλεπτο (61’ Μαρτίνεθ, 63’ Λεβαντόφσκι) για να «καθαρίσουν» το ματς (2-0) και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το ΟΑΚΑ. Χωρίς βαθμό η «Ένωση» μετά από τρεις αγωνιστικές.

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ απέναντι στην Μπάγερν. Η «Ένωση» άντεξε για 60 λεπτά την πίεση των Βαυαρών, όμως αρκούσαν τρία λεπτά ώστε οι πρωταθλητές Γερμανίας να πετύχουν δύο γκολ και να φύγουν με το «διπλό» (2-0) από το ΟΑΚΑ. Στο 61’ ο Μαρτίνεθ εκμεταλλεύτηκε μια καραμπόλα στην κιτρινόμαυρη άμυνα και σκόραρε με πλασέ, ενώ στο 63’ ο Λεβαντόφσκι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από τρομερή ομαδική προσπάθεια.

Όπως αναμενόταν, η Μπάγερν πήρε την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά και έψαχνε τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα της ΑΕΚ. Στο 10’ η σέντρα του Γκνάρμπι πέρασε πολύ επικίνδυνα παράλληλα από την εστία του Μπάρκα, ενώ στο 18’ ο Τσιγκρίνσκι φλέρταρε με αυτογκόλ έπειτα από νέο γύρισμα του Γερμανού. Στο 20' χάθηκε η πρώτη και μοναδική μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Πόνσε βρέθηκε στην πλάτη του Χούμελς έπειτα βαθιά μπαλιά του Λαμπρόπουλου αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω.

Η Μπάγερν έχασε άλλες δυο ευκαιρίες πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο 27' ο Λεβαντόφσκι δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα ενώ στο 38' ο Γκνάμπρι «άδειασε» τον Μπακάκη αλλά το σουτ του βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία είχε δύο καλές στιγμές για να πάρει το προβάδισμα. Στο 52’ το σουτ του Μπακασέτα από καλή θέση πέρασε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε το γυριστό του Κλωναρίδη στο 59’.

Κάπου εκεί η Μπάγερν «αφυπνίστηκε» και στο 61' πήρε το προβάδισμα έπειτα από αδράνεια στην άμυνα της «Ένωσης». Ο Χούμελς βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, γύρισε στο πέναλτι στον Ρόμπεν, αυτός σούταρε πάνω στον Σιμόες και στο ριμπάουντ ο Μαρτίνεθ σούταρε προ του Χουλτ για το 0-1.

Πριν καλά καλά κοπιάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων ήρθε και το 0-2 (63’)! Ο Γκνάμπρι έδωσε στον Ραφίνια, εκείνος γύρισε από τα αριστερά στον αμαρκάριστο Λεβαντόφσκι κι αυτός πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. Μάλιστα, ο Πολωνός θα μπορούσε να βρει εκ νέου δίχτυα στο 64’, όμως ο Μπάρκας απέκρουσε εξ επαφής το πλασέ του 30χρονου στράικερ.

Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι «έσβησε». Η Μπάγερν κατέβασε ρυθμό, ενώ η ΑΕΚ δεν έδειξε ότι είχε δυνάμεις για να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους Βαυαρούς να παίρνουν τη νίκη και τους σχεδόν 60 χιλιάδες φίλους της ΑΕΚ να χειροκροτούν τους «κιτρινόμαυρους» για την προσπάθεια τους.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (84’ Γκάλο), Μπακασέτας, Μάνταλος (75’ Άλεφ), Κλωναρίδης (64’ Μπογέ), Πόνσε

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Σούλε, Χούμελς, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι (84’ Βάγκνερ), Ρόμπεν, Χάμες (62’ Γκορέτσκα), Ραφίνια, Γκνάμπρι (74’ Μίλερ), Κίμιχ

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου


Μπάγερν 7 (5-1)
Άγιαξ 4 (4-1)
Μπενφίκα 3 (3-4)
ΑΕΚ 0 (2-8)

*Άγιαξ και Μπενφίκα έχουν ένα ματς λιγότερο

Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Μπάγερν-ΑΕΚ
Μπενφίκα-Άγιαξ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.