Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή με σούπερ Οζίλ η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή με σούπερ Οζίλ η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2018 00:55
Με πρωταγωνιστή τον Οζίλ, η Άρσεναλ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Λέστερ στο «Έμιρειτς» και έφτασε τις 10 διαδοχικές νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, κάτι που είχε να συμβεί από το 2007.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Άρσεναλ νίκησε με 3-1 την Λέστερ στο «Έμιρειτς» και διατηρήθηκε στο -2 από την κορυφή. Κορυφαίος ήταν ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος είχε γκολ, ασίστ και δημιούργησε τέσσερις ευκαιρίες για γκολ.

Η Λέστερ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, αλλά έπεσε πάνω στον Λένο, ο οποίος είπε «όχι» σε σουτ του Ιχεανάτσο στο 2’ ενώ στο 20’ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Μαγκουάιρ. Τρία λεπτά νωρίτερα, οι «αλεπούδες» φώναξαν σωστά για πέναλτι σε πεντακάθαρο χέρι του Χόλντινγκ, ο οποίος μάλιστα είχε ήδη κίτρινη κάρτα.

Το γκολ για την Λέστερ ήρθε στο 31ο λεπτό έστω και με δόση τύχης, αφού ο Τσίλγουελ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στον Μπεγερίν και κατέληξε στα δίχτυα του Λένο για το 0-1. Η Άρσεναλ ανέβασε ρυθμό, απείλησε στο 42’ με τον Ιβόμπι και τρία λεπτά μετά ισοφάρισε σε 1-1 με ιδανικό πλασέ του Οζίλ έπειτα από εξαιρετική συνεργασία με τον Μπεγερίν. Μάλιστα, ο 30χρονος έφτασε στην κορυφή των Γερμανών σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ με 30 γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο 58’ όμως η κοντινή κεφαλιά του Εντιντί σταμάτησε στο οριζόντιο. Τρία λεπτά μετά ο Έμερι έριξε στο ματς τον Ομπαμεγιάνγκ και ο Γκαμπονέζος «καθάρισε» το ματς με δύο γκολ σε τρία λεπτά. Στο 63’ ο Οζίλ έβγαλε μαγική πάσα για τον Μπεγερίν και αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Ομπαμεγιάνγκ για το 2-1, ενώ στο 66’ ο Αφρικανός σκόραρε ξανά μετά από ασίστ του Οζίλ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.