Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Πέρασε η τροπολογία για τη νέα Τούμπα!

Πέρασε η τροπολογία για τη νέα Τούμπα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2018 21:08
Ιστορική ημέρα για τον ΠΑΟΚ! Στην Ολομέλεια της Βουλής έγινε δεκτή επί της αρχής, η τροπολογία που αφορά την παραχώρηση της έκτασης των 30 στρεμμάτων στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας για τη δημιουργία υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου.

Ανοίγει ο δρόμος για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, καθώς ψηφίστηκε σήμερα (23/10) επί της αρχής από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορά την παραχώρηση της έκτασης των 30 στρεμμάτων στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν αφορά μόνο το θέμα της έκτασης αλλά περιλαμβάνονται σε αυτήν οι χρήσεις γης, οι όροι δόμησης, τα θέματα parking, δημόσιων χώρων και κοινόχρηστων χώρων, ο χωρικός και περιβαλλοντικός σχεδιασμός και τα θέματα αρχαιολογίας.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, να ψηφισθεί το σχετικό προεδρικό διάταγμα για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της παραχώρησης της έκτασης στους «ασπρόμαυρους» και να μπει στην τελική της ευθεία το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.