Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Κουλούρης κράτησε τον Ατρόμητο στην κορυφή

Σούπερ Λιγκ: Ο Κουλούρης κράτησε τον Ατρόμητο στην κορυφή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2018 21:48
Με τον Κουλούρη να πετυχαίνει δύο γκολ (το δεύτερο στο 88’) ο Ατρόμητος κέρδισε με 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και διατηρήθηκε στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ, όπου ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ.

Σ’ ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και έπιασε ξανά τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι Αρκάδες είχαν την υπεροχή στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτιάξουν μεγάλη φάση για γκολ. Βέβαια στο 8’ φωνάζουν δικαιολογημένα για την λανθασμένη απόφαση του επόπτη να κόψει με οφσάιντ τον Τσιλιανίδη που έβγαινε σε τετ-α-τετ.

Η συνέχεια άνηκε στον Ατρόμητο, ο οποίος σπατάλησε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στο 20’ ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Βασιλακάκη, ενώ στο 29’ ο Ουγκράι αστόχησε από κοντά, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Βασιλακάκης δεν κατάφερε να σκοράρει με προβολή σε κενή εστία, όμως στο 41’ ο Κουλούρης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Έλληνας άσος κέρδισε πέναλτι από τον Βασιλακάκη και ο ίδιος με εύστοχο χτύπημα από την άσπρη βούλα «έγραψε» το 1-0.

Λίγο πριν το ημίχρονο οι Αρκάδες είχαν τη δική τους ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, όμως ο Μέγιερι απέκρουσε με το πόδι το σουτ του Τόνσο. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’), ο Ατρόμητος θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων καθώς μετά από γύρισμα του Ουγκράι, ο Πασαλίδης έδιωξε αλλά η μπάλα φάνηκε ότι πέρασε τη γραμμή. Η φάση ήταν αρκετά δύσκολη και ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Ο Αστέρας γλίτωσε το γκολ και στο 57’ έφερε το σκορ στα ίσα με τρομερό σουτ του Βαλιέντε έξω από την περιοχή. Η απάντηση του Ατρόμητου ήταν άμεση, όταν στο 61’ ο Μουνάφο πιεζόμενος από τον Χατζηΐσαία έκανε γυριστή κεφαλιά και «κρέμασε» τον τερματοφύλακα του, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους Περιστεριώτες.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, αφού στο 64’ έφεραν ξανά το σκορ στα ίσα. Αρχικά ο Μέγερι νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μανιά, αλλά από το κόρνερ που παραχώρησε ο επιθετικός του Αστέρα στο 64' ισοφάρισε, μετά από κεφαλιά πάσα του Τόνσο.

Μετά το 2-2 οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές για το 3ο γκολ, κάτι που εν τέλει ήρθε από την πλευρά των γηπεδούχων στο 88’. Μετά από φάουλ του Ούμπιδες, ο Αθανασιάδης ακούμπησε τη μπάλα, η οποία κατέληξε στο δοκάρι, όμως ο Χατζηϊσαΐας στην επαναφορά έκανε την κεφαλιά και ο Κουλούρης με κοντινή κεφαλιά «έγραψε» το 3-2.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μάντσον με δεύτερη κίτρινη, αλλά ο Αστέρας δεν βρήκε κάποια φάση για να πάρει τον βαθμό. Έτσι, το 3-2 έμεινε ως το φινάλε και οι Περιστεριώτες έπιασαν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (81' Κωτσόπουλος), Μπρούνο (81' Ούμπιδες), Βασιλακάκης (64' Μούγιακιτς), Κουλούρης

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Άνχελ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε (68' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης (46' Φερνάντες), Μανιάς (87' Μπελόκ), Καλτσάς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.