Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τις «φωνές» η ΑΕΛ, τη νίκη η Ξάνθη

Σούπερ Λιγκ: Τις «φωνές» η ΑΕΛ, τη νίκη η Ξάνθη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2018 22:01
Σ’ ένα παιχνίδι με απόλυτο αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Λάμπρου, η Ξάνθη κέρδισε με 1-0 την ΑΕΛ χάρη στο πέναλτι του Γέντρισεκ, με την παράβαση να είναι εκτός περιοχής. Οι Θεσσαλοί έπαιξαν από το 43’ με 10 παίκτης και από το 74’ με 9!

Με εκτέλεση πέναλτι του Γέντρισεκ στο 81’ η Ξάνθη νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ στα Πηγάδια και πέρασε στην 7η θέση. Ωστόσο, το παιχνίδι επισκιάστηκε από τις τραγικές αποφάσεις του διαιτητή Λάμπρου.

Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Εύβοιας σφύριξε συνολικά 37 φάουλ, έδωσε 12 κίτρινες και δύο αποβολές σε παίκτες της ΑΕΛ ενώ χάρισε μια αποβολή στον Ντε Λούκας για δολοφονικό μαρκάρισμα στον Μιλοσάβλιεβιτς στο 10ο λεπτό. Το αποκορύφωμα ήταν το πέναλτι που έκρινε τη νίκη αφού η ανατροπή ήταν καθαρά εκτός περιοχής, ενώ στο φινάλε δόθηκαν μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεις.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Η Ξάνθη απείλησε πρώτη με σουτ του Καμαρά στο 3ο λεπτό, ενώ η απάντηση της ΑΕΛ ήρθε στο 32’, με τον Μιλοσάβλιεβιτς να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 43’, καθώς οι «βυσσινί» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης του Ζίζιτς για τράβηγμα στον Κάστρο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ΑΕΛ να είχε σημαντική στιγμή, όταν στο 58’ ο Ντέλετιτς έκανε το γύρισμα αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία χωρίς κανείς να μπορεί να τη σπρώξει στα δίχτυα. Στο 73’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα παίκτες, με τον Καρανίκα να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη μετά από φάουλ στον Μπρίτο. Επτά λεπτά μετά ο Μπρίτο κέρδισε πέναλτι από τον Γκόλια, μόνο που η ανατροπή έγινε έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γέντρισεκ διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.