Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: «Όργια» Εμπαμπέ στη 5αρα της Παρί, με Μήτρογλου η Μαρσέιγ, κατρακυλάει η Μονακό

Σαμπιονά: «Όργια» Εμπαμπέ στη 5αρα της Παρί, με Μήτρογλου η Μαρσέιγ, κατρακυλάει η Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2018 01:18
Με τον Εμπαμπέ να πετυχαίνει καρέ σε 13 λεπτά η Παρί διέλυσε με 5-0 την Λιόν και έκανε το 9x9. Νίκη με Μήτρογλου η Μαρσέιγ, 2-0 την Καέν, συνεχίζεται η κατρακύλα για Μονακό.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Παρί Σεν Ζερμέν το παιχνίδι με την Λιόν στο Παρίσι. Οι «πρωτευουσιάνοι» πήραν εμφατική νίκη με 5-0 και συνεχίζουν χωρίς απώλειες στο Σαμπιονά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα για τους «λιονέ» αφού στο 7’ έχασαν με τραυματισμό τον Φεκίρ και δύο λεπτά μετά βρέθηκαν πίσω στο σκορ από εύστοχο πέναλτι του Νεϊμάρ. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο όμως δεν βρήκαν παρά την αποβολή του Κιμπεμπέ στο 35’. Ο Μπουφόν και η αστοχία των φιλοξενούμενων κράτησε στο μηδέν την ομάδα του Γκενέσιο και στις καθυστερήσεις οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν μετά την αποβολή του Τουσάρ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι σε ένα λεπτό (52’ – Εμπαπέ, Κορνέ) όμως η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στην Παρί και συγκεκριμένα στον Εμπαπέ. Ο νεαρός Γάλλος πέτυχε τέσσερα γκολ σε διάστημα 13 λεπτών και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Παρί.

Με Μήτρογλου η Μαρσέιγ, συνεχίζεται η κατρακύλα στη Μονακό

Στα άλλα παιχνίδια, η Μαρσέιγ κέρδισε με 2-0 την Ρεν στο «Βελοντρόμ» και πέρασε στην 3η θέση. Ο Κώστας Μήτρογλου άνοιξε το σκορ (36’) με κεφαλιά έπειτα από σέντρα-σουτ του Τοβέν, ο οποίος στο 45’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η Μονακό ηττήθηκε με 2-1 από την Ρεν στο «Λουί Ντε» και παρέμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Μονεγάσκοι βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ από το 14ο λεπτό χάρη στο γκολ του Ντα Σίλβα και στο φινάλε του ημιχρόνου βρέθηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ράτζι για χτύπημα σε αντίπαλο. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα του Ζαρντίμ ισοφάρισε στο 49’ με τον Φαλκάο, όμως ένα μακρινό σουτ του Μπεν Αρφά (77’) και ένα λάθος του Σούμπασιτς έδωσαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.