Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Βαλένθια «γκρέμισε» την Μπαρτσελόνα από την κορυφή

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Βαλένθια «γκρέμισε» την Μπαρτσελόνα από την κορυφή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2018 00:24
Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με την Βαλένθια στο «Μεστάγια» και «γκρεμίστηκε» από την κορυφή, εκεί όπου βρίσκεται πλέον η Σεβίλλη. Γκαράι (2’) και Μέσι (23’) οι σκόρερ.

Ούτε τώρα κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έμειναν στο 1-1 με την Βαλένθια στο «Μεστάγια» και υποχώρησαν από την κορυφή. Αυτή ήταν η 4η διαδοχική απώλεια για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε που βρίσκεται πλέον στο -1 από την πρωτοπόρο Σεβίλλη. Μάλιστα, μετά τη διακοπή οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται τους Ανδαλουσιανούς στο «Καμπ Νου» και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τις «νυχτερίδες» αφού στο 2’ η άμυνα της Μπαρτσελόνα αδράνησε μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο Γκαράι μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους που έχασαν με τραυματισμό τον Γκέδες και στο 23’ «λύγισαν» από την πίεση των Καταλανών. Ο Μέσι συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Σουάρες και με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο ισοφάρισε σε 1-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή και δεν δημιούργησε αξιόλογη ευκαιρία για γκολ. Έτσι, οι Καταλανοί γνώρισαν 4η διαδοχική απώλεια, ενώ οι «νυχτερίδες» έχουν 6 ισοπαλίες στις οκτώ αγωνιστικές.

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Γκαράι, Γκάμπριελ, Πιτσίνι, Γκαγιά, Κοντογκμπιά (79' Κοκλέν), Παρέχο, Σολέρ, Γκουέντες (12' Τσερίσεβ), Γκαμεϊρό (67' Ροντρίγκο), Μπατσουαγί

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Βερμάλεν, Πικέ, Σεμέντο, Ζόρντι Αλμπα, Αρτούρ (88' Ραφίνια), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Κουτίνιο (84' Ντεμπελέ), Μέσι, Λουίς Σουάρες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.