Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Σβηστά» ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: «Σβηστά» ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/10/2018 20:17
Ο ΠΑΟΚ χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα και έκανε το 6x6 στο πρωτάθλημα. Μαουρίσιο (16’) και Γκαρός (89’ αυτ.) τα γκολ μετά από εκτελέσεις κόρνερ.

Χωρίς απώλειες συνεχίζει στο φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έθελξε με την απόδοση του αλλά πήρε την εντός έδρας νίκη (2-0) απέναντι στον Απόλλωνα και πάει στη διακοπή ως πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλωνας με τον Γιάννη Μαντζουράκη στον πάγκο του λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ, καθώς στο 7’ ο Τριάδης έκανε το σουτ εντός περιοχής αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε με το πόδι. Οι γηπεδούχοι κράτησαν το μηδέν και στο 16’ πήραν το προβάδισμα μετά από καλά εκτελεσμένη κομπίνα. Ο Πέλκας εκτέλεσε συρτά το κόρνερ για τον Μαουρίσιο, ο οποίος με ωραία κίνηση ξέφυγε από τους αμυντικούς με δυνατό δεξί σουτ έκανε το 1-0.

Παρά το γρήγορο γκολ η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε μεν τον απόλυτο έλεγχο ωστόσο δεν έφτιαξε τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο τέρμα. Ενδεικτικό ότι η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 42’, όταν από σέντρα του Ζαμπά, ο Μπίσεσβαρ έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά ο Χουάντερσον απέκρουσε με τα πόδια.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν σε χαμηλούς ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και λίγο έλειψε να το πληρώσουν στο 67’, όταν από σέντρα του Κονέ, ο Μάντζιος πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός και στο 87’ ο Μάντζιος έπιασε νέα κεφαλιά στην περιοχή, χωρίς όμως να ανησυχεί ιδιαίτερα τον Πασχαλάκη.

Οι γηπεδούχοι, έστω και με δόση τύχης πέτυχαν δεύτερο γκολ στο 90’. Μετά από κόρνερ του Πέλκα, ο Κρέσπο πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει στον Γκαρός και να καταλήγει στα δίχτυα. Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ και ο ΠΑΟΚ έκανε το 6x6 στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Ζαμπά (72’ Καρέλης), Πέλκας, Μπίσεσβαρ (87’ Λημνιός), Πρίγιοβιτς (80’ Ακπομ).

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Ματζουράκης): Χουάντερσον, Ναδάλες (68’ Σικαμπάλα), Τζανετόπουλος, Βαφέας, Στάθης, Κονέ, Κοντοές, Ντ’ Ούρσο, Τριάδης (86’ Γκαρός), Μάντζιος, Μπεντινέλι (58’ Γκίνο).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.