Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες με 3αρα η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες με 3αρα η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/10/2018 18:44
Με πρωταγωνιστές τους Αζάρ και Μπάρκλεϊ η Τσέλσι κέρδισε με 3-0 την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες με Γουέστ Χαμ (0-0) και Λίβερπουλ (1-1) η Τσέλσι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με 3-0 της Σαουθάμπτον στο «Σέντ Μέρις». Οι «μπλε» διατήρησαν το αήττητο και πέρασαν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ωστόσο η πρώτη μεγάλη φάση άνηκε στην Σαουθάμπτον. Στο 26’, ο Μπέρτραντ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά αλλά ο αμαρκάριστος Ίνγκς αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η Τσέλσι δεν πλήρωσε την αμυντική αδράνεια του Νταβίντ Λουίζ και στο 30’ πήρε το προβάδισμα. Ο Μπάρκλεϊ που πήρε τη θέση του Κόβατσιτς στο αρχικό σχήμα, έδωσε υπέροχη πάσα για τον Αζάρ κι αυτός με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο και στο 57’ απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Γουίλιαν εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Ζιρού έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και ο Μπάρκλεϊ από κοντά «έγραψε» το 0-2.

Από εκείνο το σημείο οι παίκτες της Τσέλσι χαλάρωσαν και η Σαουθάμπτον είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να επιστρέψει στο ματς. Στο 79’ ο Ρέντμοντ επιχείρησε μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Κέπα με εντυπωσιακή επέμβαση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά (83’) ο Ισπανός γκολκίπερ πραγματοποίησε ακόμα μια μεγάλη επέμβαση σε μακρινό σουτ του Ίνγκς, κρατώντας το μηδέν.

Ενδιάμεσα (80’) η Τσέλσι σπατάλησε τεράστια ευκαιρία με τον Μοράτα, ο οποίος αστόχησε σε τετ-α-τετ έπειτα από εξαιρετική πάσα του Αζάρ. Οι δύο άσοι συνεργάστηκαν ξανά στις καθυστερήσεις και αυτή τη φορά ο Ισπανός δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.