Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Απόδραση» με... αυτογκόλ ο ΠΑΟΚ!

Σούπερ Λιγκ: «Απόδραση» με... αυτογκόλ ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2018 22:41
Ο Ολυμπιακός έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες κόντρα στον ΠΑΟΚ και το πλήρωσε, αφού ο «Δικέφαλος» με αυτογκόλ του Βούκοβιτς (49’) απέδρασε με τη νίκη (1-0) από το «Γ. Καραϊσκάκης» και πέρασε στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

Κι αυτό το ντέρμπι στον ΠΑΟΚ! Μια εβδομάδα μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ανέβηκε στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ. Πολλές κλασικές ευκαιρίες από τους «ερυθρόλευκους» που έβγαλαν τα... μάτια τους, αφού το γκολ που δέχτηκαν ήρθε από διπλή μεγάλη γκάφα των Γιαννιώτη και Βούκοβιτς. Οι Πειραιώτες είχαν συνολικά 23 τελικές (15-1 στο δεύτερο μέρος) αλλά βρήκαν δίχτυα μόνο στη δική τους εστία!

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά και θα μπορούσε να προηγηθεί με το… καλημέρα, αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε ενστικτωδώς την κοντινή κεφαλιά του Καμαρά (2') έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, αλλά Ποντένσε (7’, 18’) και Λάζαρος (13’) έκαναν άσχημα τελειώματα από καλή θέση για να σκοράρουν.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 20’ με ωραίο σουτ του Μπίσεσβαρ έξω από την περιοχή, αλλά ο Γιαννιώτης αντέδρασε σωστά. Από εκείνο το σημείο ο «Δικέφαλος» ισορρόπησε το παιχνίδι και έβγαλε προϋποθέσεις για γκολ αλλά υπήρχε πρόβλημα στην τελική πάσα. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός έφτασε ξανά κοντά στο γκολ στο 32’ με ωραίο γυριστό του Χασάν αλλά ο Πασχαλάκης κράτησε το μηδέν.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους Θεσσαλονικείς, αφού στο 49’ κατάφεραν να προηγηθούν από το… πουθενά. Ο Βιεϊρίνια έκανε ανενόχλητος τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γιαννιώτης έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και ο Βούκοβιτς αντί να απομακρύνει στη γραμμή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

Η συνέχεια ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού που κατέληξε σε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. Στο 54’ ο Ποντένσε έβγαλε σε θέση βολής τον Φορτούνη, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Πασχαλάκης με νέα σπουδαία απόκρουση κράτησε το μηδέν. Στο 62’ ο Χασάν δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, ενώ δύο λεπτά μετά το σουτ του Φορτούνη βρήκε στον Αιγύπτιο και η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 75’ ο Μεριά αστόχησε με κοντινή κεφαλιά και λίγα λεπτά μετά (83’) ο Χασάν σημάδεψε το δοκάρι.

Ο Αιγύπτιος φορ δεν μπορούσε με τίποτα να βρει δίχτυα, αφού στο 90’ νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Πασχαλάκη, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Γκερέρο αστόχησε από θέση βολής. Το 0-1 έμεινε ως το φινάλε και ο ΠΑΟΚ έφυγε με σπουδαία νίκη από το «Γ. Καραϊσκάκης».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (82' Γκιγιέρμε), Χριστοδουλόπουλος (69' Γκερέρο), Φορτούνης (82' Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χασάν

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (84' Τόσκα), Κάνιας, Μαουρίτσιο, Λημνιός (72' Βέρνμπλουμ) Πέλκας (58' Ζαμπά), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.