Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες με τριάρα η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες με τριάρα η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2018 22:48
Η ΑΕΚ, παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 29’, κέρδισε με 3-0 τον ΌΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Μπακασέτας (20’), Γκάλο (32’) και Πόνσε (64’) οι σκόρερ, τραυματίστηκε ο Λόπες.

Μια εβδομάδα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η ΑΕΚ πέρασε με το άνετο 3-0 από την έδρα του ΌΦΗ και στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με την Μπενφίκα για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο πεντάλεπτο με Μιχόγεβιτς και Σασί όμως η συνέχεια άνηκε στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την υπεροχή, σπατάλησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Πόνσε (8’, 11’) και στο 20’ πήραν το προβάδισμα με ωραίο διαγώνιο συρτό σουτ του Μπακασέτα.

Η «Ένωση» διατήρησε τον έλεγχο και στο 29’ ο Κλωναρίδης κέρδισε την αποβολή του Κομεσίδη, ο οποίος άφησε τον ΌΦΗ με παίκτη λιγότερο. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Γκάλο, ο οποίος βρήκε παραθυράκι για το 2-0 της ΑΕΚ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο ΌΦΗ μπήκε αποφασισμένος να ψάξει ένα γκολ και στο 54’ είχε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Αραβίδη, αλλά ο Μπάρκας κράτησε το μηδέν. Τα πάντα τελείωσαν δέκα λεπτά μετά, όταν από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων ο Πόνσε πήρε τη μπάλα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Μοναδικό αρνητικό για την ΑΕΚ ο τραυματισμός του Λόπες, που έδειχνε να πονάει στο γόνατο μετά από διεκδίκηση μπάλας. Με το τρίποντο, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επέστρεψε έστω και προσωρινά στην κορυφή, κρατώντας και δυνάμεις για το παιχνίδι της Τρίτης με τη Μπενφίκα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.