Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι εναντίον Λάμπαρντ στο Λιγκ Καπ!

Τσέλσι εναντίον Λάμπαρντ στο Λιγκ Καπ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2018 23:28
Η Τσέλσι θα υποδεχτεί την Ντέρμπι Κάουντι στη φάση των «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας, κάτι που σημαίνει πως ο Φρανκ Λάμπαρντ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που έγραψε ιστορία ως ποδοσφαιριστής.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (29/9) η κλήρωση για τη φάση των «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας και η κληρωτίδα έβγαλε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι. Η Τσέλσι θα υποδεχτεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Ντέρμπι Κάουντι και έτσι ο Φρανκ Λάμπαρντ θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά ως προπονητής την ομάδα της καρδιάς του. Όλα αυτά όταν στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του πρώην προπονητή του, Ζοζέ Μουρίνιο.

Στα άλλα ζευγάρια ξεχωρίζει η λονδρέζικη μονομαχία της Γουέστ Χαμ με την Τότεναμ, ενώ η κάτοχος του τίτλου Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχτεί την Φούλαμ στο «Έτιχαντ». Η Άρσεναλ θα υποδεχτεί στο «Έμιρειτς» την Μπλάκπουλ, η Λέστερ θα παίξει εντός με τον νικητή του Έβερτον-Σαουθάμπτον, ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ θα παίξει εκτός με την Μπέρτον του Νάιτζελ Κλαφ, γιο του θρυλικού προπονητή των Reds, Μπράιαν.

Αναλυτικά τα ζευγάρια (30/10-1/11):

Μπόρνμουθ – Νόριτς

Άρσεναλ – Μπλάκπουλ

Μπέρτον - Νότιγχαμ

Τσέλσι – Ντέρμπι

Λέστερ – Έβερτον/Σαουθάμπτον

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ

Μίντλεσμπρο - Κρίσταλ Πάλας

Γουέστ Χαμ - Τότεναμ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.