Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» στο τέλος ο Άρης (video)

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» στο τέλος ο Άρης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2018 22:21
Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (87’ Γιουνές πεν., 90+3’ Γκαρσία) ο Άρης κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης, με πρωταγωνιστή τον Ματέο Γκαρσία, επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης» και έπιασε προσωρινά την ΑΕΚ στην 2η θέση με 13 βαθμούς.

Οι «κίτρινοι» είχαν την κατοχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, όχι όμως και τον τρόπο για να απειλήσουν την εστία του Αστέρα. Η απουσία του Μπρούνο Γκάμα ήταν εμφανής στο παιχνίδι των Θεσσαλονικιών, που στο πρώτο μέρος είχαν μόνο ένα σουτ με τον Ντιγκινί στο 8’ όπου μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Στην επανάληψη ο Ερέρα πέρασε στο ματς τον Ναζλίδη αντί του Κολάσο και στο 47’ ο Άρης έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Ματίγια με τρομερή φαλτσαριστή μπαλιά έβγαλε σε θέση βολής τον Ντιγκινί, αλλά ο Γάλλος αντί να τελειώσει τη φάση πάτησε τη μπάλα για τον Γιουνές και η ευκαιρία χάθηκε. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και στο 53’ ο Αστέρας είχε καλή στιγμή με σέντρα-σουτ του Κυριακόπουλου για να ανοίξει το σκορ.

Ο Άρης αδυνατούσε να βρει τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα του Αστέρα, ώσπου στο 85’ ο Σιώπης βρήκε ωραία τον Ματέο Γκαρσία κι αυτός ανατράπηκε στην περιοχή από τον Παπαδόπουλο. Ο Γιουνές ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0. Οι Αρκάδες έψαξαν την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα και στο 90+3’ ο Γκαρσία με ωραίο τελείωμα εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.