Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Αλύγιστος» ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: «Αλύγιστος» ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2018 21:21
Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ και είδε τον διαιτητή να του ακυρώνει δύο γκολ; Η νεανική ομάδα του Παναθηναϊκού κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον κακό ΠΑΣ Γιάννινα στον ΟΑΚΑ και έκανε το 5x5 στο πρωτάθλημα. Χατζηγιοβάνης (43’) και Μακέντα (57’) οι σκόρερ, προηγήθηκαν με Κρίζμαν (23’) οι φιλοξενούμενοι.

Συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη. Οι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή, επικράτησαν με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός είχε την απόλυτη υπεροχή στο ξεκίνημα, το ποσοστό κατοχής της μπάλας υπέρ του έφτασε ακόμα και το 83%, όμως κόντρα στη ροή οι Γιαννιώτες πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Στο 23’, ο Νικολιάς πέρασε τη μπάλα στον Κρίζμαν μέσα στην περιοχή, ο Κροάτης νίκησε στη μονομαχία τον Μαυρομάτη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη. Βέβαια προτού σκοράρει, ο παίκτης του ΠΑΣ «γκρεμίζει» τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, αλλά ο Τζήλος θεώρησε πως δεν υπήρξε παράβαση.

Για πρώτη φορά στη σεζόν οι «μπέμπηδες» του Παναθηναϊκού βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά αυτό δεν τους πτόησε. Στο 33’ ο Τζήλος ακύρωσε ως επιθετικό φάουλ το γκολ του Κουρμπέλη, αλλά δέκα λεπτά μετά ο Χατζηγιοβάνης με κεφαλιά-ψαράκι έφερε το σκορ στα ίσα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος και η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 59’. Ο Κουλιμπαλί έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μακέντα με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1, πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ με το «τριφύλλι». Στα εναπομείναντα λεπτά ο Παναθηναϊκός έκανε σωστή διαχείριση του υπέρ του σκορ και έκανε το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.