Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα ήττα για Γιουνάιτεντ, στα σχοινιά ο Μουρίνιο

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα ήττα για Γιουνάιτεντ, στα σχοινιά ο Μουρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2018 16:38
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 3-1 από την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και πλέον ο Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται σε δύσκολη θέση σχετικά με το μέλλον του στους «κόκκινους διαβόλους».

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Λίγες μέρες μετά τον εντός έδρας αποκλεισμό από τη Ντέρμπι στο Λιγκ Καπ, οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με 3-1 από την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και έχασαν νέο βαθμολογικό έδαφος στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο μετράει ήδη 3 ήττες και 1 ισοπαλία στις πρώτες 7 αγωνιστικές και ο Πορτογάλος τεχνικός παραμένει το πρώτο φαβορί για απόλυση στην Πρέμιερ Λγκ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Γουέστ Χαμ, η οποία προηγήθηκε στο 5ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Νομπλ έβγαλε εξαιρετική κάθετη για τον Ζαμπαλέτα (ίσως ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος), αυτός έκανε το γύρισμα για τον Φελίπε Άντερσον και ο Βραζιλιάνος με εκπληκτικό τακουνάκι «έγραψε» το 1-0.

Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο με εξαίρεση την κεφαλιά του Λουκάκου που σταμάτησε στο δοκάρι (23’) δεν απείλησε με αξιώσεις την εστία του Φαμπιάνσκι. Μάλιστα στο 43’, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με τον Γιαρμολένκο να σουτάρει μέσα από την περιοχή, τη μπάλα να βρίσκει στον Λίντελοφ και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Ντε Χέα.

Στο δεύτερο μέρος ο Μουρίνιο τα έπαιξε όλα για όλα, ρίχνοντας στο ματς τον Ράσφορντ αντί του Λίντελοφ. Στο 64’ ο Φαμπιάνσκι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση με το ένα χέρι σε κοντινή κεφαλιά του Φελαϊνί, αλλά στο 71’ ο Ράσφορντ μείωσε σε 2-1 με τρομερό τακουνάκι από πλάγια θέση έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, αφού στο 74’ η Γουέστ Χαμ εκμεταλλεύτηκε την τραγική αδράνεια της άμυνας και ο Αρναούτοβιτς με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 3-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες της Γιουνάιτεντ πέταξαν… λευκή πετσέτα.

Με τη νίκη η Γουέστ Χαμ έφτασε τους 7 βαθμούς και συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στους 10 και αναμένεται να βρεθεί κάτω από την 8η θέση στην οποία βρίσκεται.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.