Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τρίτη σερί απώλεια για Μπαρτσελόνα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τρίτη σερί απώλεια για Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2018 19:13
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε για 55 λεπτά στον πάγκο τον Λιονέλ Μέσι και η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε το γκολ του Μουνίρ στο 84’ για να πάρει την ισοπαλία (1-1) στην έδρα της απέναντι στην Μπιλμπάο.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Ζιρόνα (2-2) και την ήττα μεσοβδόμαδα από την Λεγκανές (2-1), η Μπαρτσελόνα γνώρισε νέα βαθμολογική απώλεια, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπιλμπάο στο «Καμπ Νου».

Η απόφαση του Βαλβέρδε να αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας τους Μέσι και Μπουσκέτς δεν τον δικαίωσε. Οι Καταλανοί ήταν ασύνδετοι και αδυνατούσαν να φανούν απειλητικοί, εν αντιθέσει με τους Βάσκους που στο πρώτο 20λεπτο είχαν καλές στιγμές με Γκαρθία (13’) και Γουίλιαμς (17’) για να προηγηθούν. Η Μπαρτσελόνα, με εξαίρεση το χαμένο τετ-α-τετ του Σουάρες στο 25’, δεν απείλησε με αξιώσεις και στο 40’ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Σουσαέτα έβγαλε τρομερή σέντρα στην πλάτη της άμυνας και ο Ντε Μάρκος με ωραία προβολή «έγραψε» το 0-1.

Η είσοδος των Μέσι και Μπουσκέτς στο δεύτερο μέρος βοήθησε την Μπαρτσελόνα, η οποία είχε δύο δοκάρια με Κουτίνιο (62’) και Μέσι (77’) για να φέρει το σκορ στα ίσα. Το 1-1 ήρθε στο 84’ από τον νεοεισελθόντα Μουνίρ, ο οποίος σκόραρε από κοντά έπειτα από γύρισμα του Μέσι. Στις καθυστερήσεις ο αρνητικός Ράκιτιτς σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή και το 1-1 έμεινε ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.