Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Σβηστά» η Σίτι, «καθάρισε» στο τέλος η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: «Σβηστά» η Σίτι, «καθάρισε» στο τέλος η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2018 19:24
Με γκολ των Στέρλινγκ και Αγκουέρο η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με το άνετο 2-0 την Μπράιτον στο «Έτιχαντ» και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Μπράιτον. Οι «πολίτες» επικράτησαν με το χαλαρό 2-0 των «γλάρων» στο «Έτιχαντ» και περιμένουν το Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι για να δουν αν θα διατηρηθούν στην κορυφή.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 29’ πήρε το προβάδισμα με τον Στέρλινγκ, ο οποίος σκόραρε από κοντά έπειτα από γύρισμα του Σανέ. Οι πρωταθλητές δεν συνάντησαν πρόβλημα απέναντι στην Μπράιτον και στο 65’ ο Αγκουέρο «καθάρισε» το ματς έπειτα από ασίστ του Στέρλινγκ.

«Καθάρισε» στο τέλος η Άρσεναλ


Από την άλλη, η Άρσεναλ ζορίστηκε αρκετά απέναντι στην Γουότφορντ αλλά με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο πήρε τη νίκη με 2-0 στο «Έμιρειτς» και συνεχίζει την νικηφόρα πορεία της μετά το άσχημο ξεκίνημα.

Οι «κανονιέρηδες» τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην Γουότφορντ που ήταν ιδιαίτερα απειλητική, αλλά ο Λένο που αντικατέστησε τον τραυματία Τσεχ, κράτησε το μηδέν στις προσπάθειες των Ντίνι και Περέιρα.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν πολύ καλά αλλά στο 81’ ο Κάθκαρτ, στην προσπάθεια του να προλάβει τον Λακαζέτ, υπέπεσε σε αυτογκόλ για το 1-0 των Λονδρέζων. Δύο λεπτά μετά ο Οζίλ έκανε το 2-0 και «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, που παρατάχθηκε χωρίς τον τραυματία Παπασταθόπουλο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.