Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς νικητή το ντέρμπι (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς νικητή το ντέρμπι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2018 05:58
ΠΑΟΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Τούμπα και μοιράστηκαν το βαθμό στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου. Πέλκας (25’ πεν.) και Γκαρσία (45+2’) οι σκόρερ, με δέκα από το 58’ οι γηπεδούχοι.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Η πρώτη μονομαχία τους μετά από 4,5 χρόνια έληξε ισόπαλη 1-1 στην Τούμπα και αμφότεροι πήραν από ένα βαθμό στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, «άγγιξε» το γκολ στο 17’ με κεφαλιά του Σάκχοφ και στο 25’ πήρε το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Πέλκα, που κέρδισαν οι γηπεδούχοι σε χέρι του Γιουνές πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Ο Άρης θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα με τον Γιουνές στο 26’ όμως ο Κίτσιου έκανε σωτήριο τάκλιν. Οι «κίτρινοι» κέρδισαν μέτρα και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφεραν το σκορ στα ίσα. Μετά από λάθος του Χατσερίντι, ο Γιουνές έστρωσε στον Γκαρσία και αυτός με ωραίο τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1.

Ο «Δικέφαλος» θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα στο 52’ όμως ο Πέλκας αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Κουέστα. Τρία λεπτά μετά ο Σόουζα βρήκε χώρο για σουτ από καλή θέση, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 60’ ο ΠΑΟΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω δεύτερης κίτρινης του Κίτσιου, όμως στα εναπομείναντα λεπτά ο Άρης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ένα δυνατό σουτ του Γκαρσία (72’) από καλή θέση ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα, με το 1-1 να μένει ως το τελικό σφύριγμα.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Ρέι, Κίτσιου, Χατσερίντι (46’ Μάτος), Κρέσπο, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Σάχοφ, Ζαμπά, Πέλκας, Ελ Καντουρί (46’ Μπίσεσβαρ), Καρέλης (77’ Πρίγιοβιτς)

Άρης (Π. Ερέρα): Κουέστα, Σόουζα, Μαβράι, Βέλεθ, Μενέντεζ (66’ Μπάσα), Ματίγια (82’ Ντιγκινί), Σιώπης, Γκαρσία, Κολάσο, Γκάμα, Γιουνές (46’ Ναζλίδης)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.