Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ο Λάμπαρντ κέρδισε τον Μουρίνιο και πέταξε εκτός την Γιουνάιτεντ!

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ο Λάμπαρντ κέρδισε τον Μουρίνιο και πέταξε εκτός την Γιουνάιτεντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2018 00:31
Σ’ ένα παιχνίδι-θρίλερ στο «Όλντ Τράφορντ», η Ντέρμπι του Φρανκ Λάμπαρντ κέρδισε με 8-7 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πέναλτι (2-2 κ.δ) και την απέκλεισε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ!

«Βόμβα» στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, καθώς η Ντέρμπι απέκλεισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Όλντ Τράφορντ», παίρνοντας την πρόκριση με 8-7 στα πέναλτι. Ο Φρανκ Λάμπαρντ βρέθηκε απέναντι στον άλλοτε προπονητή του, Ζοζέ Μουρίνιο και κατάφερε να πάρει μια ιστορική νίκη, που ήρθε μετά από αρκετή… περιπέτεια.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρατάχθηκαν με αρκετούς βασικούς και προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Μάτα μέσα από την περιοχή. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού η Ντέρμπι υποχρέωσε τον Ρομέρο σε κάποιες σπουδαίες επεμβάσεις και στο 59’ έφερε το σκορ στα ίσα με τρομερό απευθείας φάουλ του Γουίλσον.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 67’, με τον Ρομέρο να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη για χέρι εκτός περιοχής. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι με τον Λουκάκου για να ξαναπάρει το προβάδισμα. Αυτό δεν έγινε και στο 85’ η Ντέρμπι έφερε… τούμπα το ματς με τον Μάριοτ.

Οι γηπεδούχοι πάντως έμειναν ζωντανοί, αφού στο 90+5’ ο Φελαϊνι σκόραρε με κοντινή κεφαλιά και έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι (σ.σ. δεν υπάρχει παράταση). Εκεί κανείς από τους ποδοσφαιριστές των δύο παικτών δεν έλεγε να αστοχήσει, μέχρι να έρθει ο Φιλ Τζόουνς και να αποδειχτεί ο μοιραίος. Η Ντέρμπι πήρε την πρόκριση με 8-7 και ο… μαθητής Φρανκ Λάμπαρντ απέκλεισε τον δάσκαλο, Ζοζέ Μουρίνιο.

Εύκολα η Μάντσεστερ Σίτι, αποκλείστηκε από ομάδα Λιγκ 1 η Μπέρνλι

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας για τη φάση των «32» του θεσμού, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 3-0 από την έδρα της Όξφορντ, έχοντας πρωταγωνιστή τον Φόντεν (γκολ και ασίστ). Η Λέστερ απέκλεισε την Γουλβς στα πέναλτι (3-1, 0-0 κ.δ), ενώ η Κρίσταλ Πάλας πέρασε με το άνετο 3-0 από την έδρα της Γουέστ Μπρομ, στην επιστροφή του Ρόι Χότζον στο «Χόθρονς».

Έκπληξη από την Μπέρτον της 3ης κατηγορίας (Λιγκ 1), η οποία κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μπέρνλι στην έδρα της και την άφησε εκτός θεσμού. Από την άλλη, η Μπόρνμουθ χρειάστηκε το γκολ του Γουίλσον στο 90+4’ για να κάμψει την αντίσταση (3-2) της Μπλάκμπερν.

Τρομερό παιχνίδι στο «Άνταμς Παρκ», όπου η Νόριτς, με χατ-τρικ του Ρόουντς κέρδισε με 4-3 τη μαχητική Γουίκομ. Η Φούλαμ κέρδισε με 3-1 τη συμπολίτισσα Μίλγουολ στο «Νιου Ντεν», ενώ η Μπλάκπουλ επικράτησε με 2-0 της ΚΠΡ και συνεχίζει στο θεσμό. Τέλος, η Μίντλεσμπρο με βασικό τον Κωνσταντόπουλο κέρδισε με 4-3 την Πρέστον στα πέναλτι (2-2 κ.δ) και προκρίθηκε κι αυτή στους «16».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.