Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Πρώτη γκέλα για Μπάγερν, χωρίς βαθμό η Σάλκε!

Μπουντεσλίγκα: Πρώτη γκέλα για Μπάγερν, χωρίς βαθμό η Σάλκε!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2018 01:01
Η Μπάγερν παρατάχθηκε με αλλαγές και έμεινε στο 1-1 με την Άουγκσμπουργκ στην έδρα της, γνωρίζοντας την πρώτη της βαθμολογική απώλεια. Χωρίς βαθμό μετά από 5 αγωνιστικές η Σάλκε!

Μετά από τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, η Μπάγερν γνώρισε την πρώτη της απώλεια στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 1-1 με την Άουγκσμπουργκ στην «Αλιάνζ Αρίνα».

Ο Νίκο Κόβατς προχώρησε σε ροτέισον αφήνοντας εκτός τους Λεβαντόφσκι, Χάμες, Μπόατενγκ, ενώ ξεκίνησε τον Γκορέτσκα σε ρόλο αριστερού μπακ. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης πήραν το προβάδισμα με όμορφη ενέργεια του Ρόμπεν (48’).

Η Μπάγερν δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» το ματς, κάτι που εν τέλει πλήρωσε από έναν πρώην παίκτη της. Ο 20χρονος Φέλιξ Γκέτσε (αδερφός του Μάριο) που αποχώρησε από τους Βαυαρούς το καλοκαίρι, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Νόιερ και ισοφάρισε από κοντά για το τελικό 1-1.

Στα άλλα παιχνίδια, η περσινή 2η της Μπουντεσλίγκα, Σάλκε βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη. Οι «βασιλικοί μπλε» ηττήθηκαν με 1-0 από την Φράιμπουργκ και παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας με 0 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές. Αντίθετα, η Βέρντερ Βρέμης πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα, περνώντας στην 2η θέση με -2 από την Μπάγερν μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Χέρτα. Τέλος, η Χοφενχάιμ πέρασε με 3-1 από το Ανόβερο και πήρε τη 2η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.