Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μια αγωνιστική σε Πασχαλάκη, χάνει το ντέρμπι με τον Άρη

Μια αγωνιστική σε Πασχαλάκη, χάνει το ντέρμπι με τον Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2018 15:20
Με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για την ενέργεια του στο παιχνίδι με τον ΌΦΗ. Χάνει το ντέρμπι με τον Άρη για το Κύπελλο, κανονικά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απολογήθηκε το πρωί της Τρίτης (25/9) για την υπόθεση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, στον οποίο είχε ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, αναφορικά με την άσχημη ενέργειά του στους οπαδούς του ΟΦΗ, στις καθυστερήσεις του πρόσφατου αγώνα των δύο ομάδων.

Όπως ανακοινώθηκε, στον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ επιβλήθηκε ποινή μιας αγωνιστικής και πρόστιμο 80 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το αυριανό (26/9) ντέρμπι με τον Άρη για το Κύπελλο.

Αναλυτικά η απόφαση:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 28806/20-09-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 21ης-09-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.