Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ποδαρικό με 4αρα η Μπαρτσελόνα, επική ανατροπή για Ίντερ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ποδαρικό με 4αρα η Μπαρτσελόνα, επική ανατροπή για Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2018 21:54
Με χατ-τρικ του Μέσι η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 4-0 την Αιντχόβεν στο «Καμπ Νου» και ξεκίνησε με το δεξί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το γύρισε στο 90+2’ η Ίντερ, 2-1 την Τότεναμ στο «Μεάτσα».

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Καταλανοί, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μέσι, κέρδισαν με το εμφατικό 4-0 την Αιντχόβεν στο «Καμπ Νου» και μπήκαν με το… δεξί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκίνησε μουδιασμένα στο ματς και η Αιντχόβεν είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο τέταρτο για να πάρει το προβάδισμα. Στο 7’ το σουτ του Περέιρο από το ύψος της περιοχής πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τερ Στέγκεν, ενώ στο 14’ το πλασέ του Μπέρχβιν πέρασε ελάχιστα άουτ.

Από εκείνο το σημείο η Μπαρτσελόνα ανέβασε την απόδοση της και στο 32’ απέκτησε το προβάδισμα στο σκορ χάρη σε υποδειγματική εκτέλεση φάουλ του Μέσι. Έτσι ο Αργεντινός έγινε μόλις ο 3ος παίκτης μετά τους Ράιαν Γκίγκς και Ραούλ που σκοράρει σε 14η διαφορετική σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα διατήρησε τον έλεγχο και σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες με Κουτίνιο (58’), Μέσι (61’) και Σουάρες (68’) για να «καθαρίσει» το ματς. Αυτό έγινε στο 75’ με εκπληκτική ατομική ενέργεια του Ντεμπελέ, ο οποίος «έγραψε» το 2-0 με άψογο σουτ από το ημικύκλιο.

Τη σκυτάλη πήρε ξανά ο Μέσι, ο οποίος στο 77’ σκόραρε με ωραίο σουτ στην κίνηση για το 3-0. Δύο λεπτά μετά ο Σιδηρόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Ουμτιτί για φράγμα στον Λοθάνο, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την Μπαρτσελόνα να πετύχει και τέταρτο γκολ. Στο 87’ ο Μέσι πήρε την ασίστ από τον Σουάρες και με ωραίο διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Μάλιστα, ο Αργεντινός έφτασε τα 8 χατ-τρικ στο θεσμό, τα περισσότερα από οποιονδήποτε παίκτη.

Επική ανατροπή για Ίντερ


Τσάμπιονς Λιγκ: Ποδαρικό με 4αρα η Μπαρτσελόνα, επική ανατροπή για Ίντερ
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ίντερ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Τότεναμ στο «Μεάτσα» και συνδύασε με νίκη την επιστροφή της στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια ύστερα από επτά χρόνια.

Οι «νερατζούρι» είχαν μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών και στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’) η Τότεναμ πήρε το προβάδισμα με τον Έρικσεν, ο οποίος είδε το σουτ του να κοντράρει στον Μιράντα και να καταλήγει στα δίχτυα του Όμπλακ.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα, ωστόσο δεν έβρισκαν τον τρόπο για να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Φορμ. Τη λύση έδωσε ο Ικάρντι, ο οποίος με τρομερό σουτ στην κίνηση από το ημικύκλιο έφερε το σκορ στα ίσα στο 86ο λεπτό. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων… Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντε Βράι έδωσε με το κεφάλι στον Βεσίνο και αυτός με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.