Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πάρτι επιστροφής και… κορυφής! (video)

Σούπερ Λιγκ: Πάρτι επιστροφής και… κορυφής! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2018 23:49
Ο Άρης νίκησε με 2-0 τον Λεβαδειακό στην επιστροφή του στο «Κλ. Βικελίδης» και έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα. Γιουνές και Ματέο Γκαρσία τα γκολ για τους «κίτρινους» που ήταν ουσιαστικοί, δοκάρι και χαμένο πέναλτι είχαν οι Βοιωτοί.

Η πέμπτη ομάδα στο εφετινό πρωτάθλημα που κατακτά τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια έγινε ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς, στο πρώτο τους παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης» σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ μετά από 1617 μέρες, επικράτησαν με 2-0 του Λεβαδειακού και έδωσαν συνέχεια στο εντυπωσιακό τους ξεκίνημα.

Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Λεβαδειακού. Από την πλευρά τους οι Βοιωτοί «χτυπούσαν» στις αντεπιθέσεις και στο πρώτο 20λεπτο είχαν δύο καλές στιγμές με Σουμπίνιο (10’) και Μαρκόφσκι (18’) για να πάρουν αυτοί το προβάδισμα.

Μετά τη συμπλήρωση 20 λεπτών, ο Σαβαντογκό ανέτρεψε τον Ματέο Γκαρσία στην περιοχή και ο Γιουνές με εκτέλεση α λα Πανένκα «έγραψε» το 1-0. Ο Άρης πήρε το προβάδισμα στην πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία και στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το ημίχρονο πατούσε πιο εύκολα στην περιοχή του Λεβαδειακού. Μάλιστα, στο 31’ «άγγιξε» το 2ο γκολ αλλά ο Επασί έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό πλασέ του Μπρούνο Γκάμα. Η απάντηση του Λεβαδειακού ήρθε στο 42’, με τον Νανγκί να σημαδεύει το δοκάρι με τρομερή σέντρα-σουτ από τα αριστερά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον Άρη, καθώς στο 57’ ο Μενέντεθ σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας φάουλ και ο Γκαρσία με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Οι «κίτρινοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 64’ είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Γιουνές, ωστόσο στο επόμενο λεπτό ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι-φάντασμα για ανατροπή του Δεληζήση στον Μαρκόφσκι. Το ριπλέι δεν δικαίωσε τον Τάση για την απόφαση του, αλλά οι Βοιωτοί δεν κατάφεραν να μειώσουν, αφού ο Κουέστα απέκρουσε την εκτέλεση του Μαρκόφσκι.

Η φάση αυτή αποδείχθηκε κομβική για την εξέλιξη του ματς. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Άρης έκανε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και το τελικό 2-0 τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Έτσι, έγινε ο πρώτος νεοφώτιστος μετά από 31 χρόνια που ξεκινά με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεζ, Μπάσα, Ματίγια (76’ Σιώπης), Ντιγκινί (84’ Παυλίδης), Μπρούνο Γκάμα (68’ Κολάσο), Ματέο Γκαρσία Γιουνές

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Φαβάρο, Σουλαϊμόν, Νανγκίς (76’ Μανγκά), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Ντιόγκο (53’ Χατζηλάμπρος), Σαουαντόγκο, Μητρόπουλος (85’ Ιωαννίδης), Σουμπίνιο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.