Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τεν Χαγκ: «Έξυπνη ομάδα η ΑΕΚ, θα τους κόψουμε τον αέρα»

Τεν Χαγκ: «Έξυπνη ομάδα η ΑΕΚ, θα τους κόψουμε τον αέρα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2018 19:10
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ χαρακτήρισε έξυπνη ομάδα την ΑΕΚ, ωστόσο εμφανίστηκε βέβαιος πως η ομάδα του θα κυριαρχήσει στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τεν Χαγκ

Για το αν νιώθει ήρεμος λόγω της δυναμικότητας της ΑΕΚ: «Όχι, δεν ισχύει ότι είμαι ήρεμος για αυτόν τον λόγο. Σίγουρα για να έχει προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα. Μόνο καλές ομάδες υπάρχουν σε αυτό το επίπεδο».

Για το τι ξέρει για την ΑΕΚ: «Είναι μία έξυπνη ομάδα. Ξέρει τους κανόνες του ποδοσφαίρου. Ξέρουν που είναι οι ευκαιρίες και πως να τις αξιοποιήσουν. Θα το σπάσουμε αυτό παίζοντας το παιχνίδι μας, θα τους κόψουμε τον αέρα».

Για το ότι η ΑΕΚ είναι θεωρητικά αδύναμη: «Δεν μου λέει κάτι το αν η ΑΕΚ είναι αδύναμη θεωρητικά. Η ΑΕΚ έχει φέρει πολλούς οπαδούς από την Ελλάδα και έχουμε όλοι πολλή ενέργεια και θέληση».

Για τις απουσίες των Λιβάγια και Λόπες: «Ακόμα και αν λείπουν αυτοί η ΑΕΚ ξέρει καλά πως να παίξει για να βρει ευκαιρίες. Μέχρι τώρα έχουν παίξει με το ίδιο σχήμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα υπάρξουν εκπλήξεις».

Για την κατάσταση του Ντόλμπεργκ: «Ο Ντόλμπεργκ είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του γονάτου, αλλά δεν θα το αποκαλούσα τραυματισμό. Είναι πιθανό να βρίσκεται στην ενδεκάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.