Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: 4x4 με… υπογραφή Ρονάλντο η Γιουβέντους

Σέριε Α: 4x4 με… υπογραφή Ρονάλντο η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2018 18:24
Με τα δύο πρώτα γκολ του Ροναλντο στην Σέριε Α, η Γιουβέντους επικράτησε με 2-1 της Σασουόλο στο Τορίνο και έκανε το 4x4 στο πρωτάθλημα. Μείωσαν στο 90+1’ με Μπαμπακάρ οι φιλοξενούμενοι, αποβλήθηκε στο φινάλε με απαράδεκτη ενέργεια ο Ντάγκλας Κόστα.

Την 4η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος πήρε η Γιουβέντους, η οποία νίκησε με 2-1 την Σασουόλο στο Τορίνο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την «Γηραιά Κυρία» ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα των «μπιανκονέρι».

Η ομάδα του Μασιμιλιανό Αλέγκρι ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος η Γιουβέντους το πέτυχε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Ρονάλντο. Στο 50’ ο Πορτογάλος είδε τον Φεράρι να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του, πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν απάντηση, όμως στο 65’ η Γιουβέντους έφυγε στην κόντρα και ο Ρονάλντο με ωραίο αριστερό σουτ εντός περιοχής έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Ο Πορτογάλος μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει και χατ-τρικ στο 77’ ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε από τη μικρή περιοχή πέρασε άουτ.

Το μόνο που κατάφερε η Σασουόλο ήταν να μειώσει στο 90+1’ με καρφωτή κεφαλιά του Μπαμπακάρ. Μετά το γκολ, ο Ντάγκλας Κόστα αποβλήθηκε για αγκωνιά, κουτουλιά (σ.σ. μπροστά στον διαιτητή!) και φτύσιμο στο πρόσωπο του Ντι Φραντσέσκο. Ο διαιτητής είδε τη φάση στο VAR και απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Βραζιλιάνο, ο οποίος ενδέχεται να τιμωρηθεί με αρκετές αγωνιστικές.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.