Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κλάους

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κλάους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/9/2018 19:38
Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι ο αντικαταστάτης του Πέδρο Κόντε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και υποσχέθηκε πως θα τα δώσει όλα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο Έλληνας επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Χάιφα έπειτα από μια κακή σεζόν στον Ισραήλ (14 συμ., 1 γκολ) και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με την ομάδα του ΠΑΣ για να πετύχει τους στόχους του. Τα υπόλοιπα τα λέμε στο γήπεδο», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο 29χρονος επιθετικός, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Πανσερραϊκό (26 συμ., 6 γκολ), ΠΑΟΚ (295 συμ., 106 γκολ, 36 ασίστ).

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Στέφανου «Κλάους» Αθανασιάδη.

Ο Έλληνας επιθετικός γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 1988, έχει ύψος 1.86μ. και στο παρελθόν έχει περάσει από τις ομάδες του ΠΑΟΚ, του Πανσερραϊκού ως δανεικός και στη Μακάμπι Χαϊφα του Ισραήλ. Επίσης έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες μας U19, U21 και ανδρών.

Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 9».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.