Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Μοιρασιά για Γερμανία και Γαλλία (video)

Nations League: Μοιρασιά για Γερμανία και Γαλλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/9/2018 00:18
Με πρωταγωνιστή τον Αρεολά, η πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία απέσπασε ισοπαλία 0-0 από την Γερμανία στο Μόναχο, στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου της League A του νεοσύστατου, UEFA Nations League.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Γαλλία, που άνοιξε την αυλαία των αγώνων της League A. Οι δύο τελευταίες πρωταθλήτριες κόσμου «κόλλησαν» στο 0-0 στο Μόναχο και μοιράστηκαν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα του νεοσύστατου θεσμού.

Μετρημένες οι καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Η Γερμανία είχε μια αξιοσημείωτη στιγμή με σουτ του Βέρνερ στο 18’ (μπλόκαρε ο Αρεολά), ενώ στον αντίποδα η Γαλλία απείλησε με κεφαλιά του Ζιρού (36’) όμως ο Νόιερ κράτησε το μηδέν. Οι «τρικολόρ» ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, έχοντας δύο καλές στιγμές με σουτ του Γκριεζμάν (49’, 64’) όμως η συνέχεια άνηκε στα «πάντσερ».

Η ομάδα του Γιοαχίμ Λεβ δημιούργησε αρκετές κλασικές ευκαιρίες για γκολ όμως έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Αρεολά, ο οποίος κατέβασε ρολά. Στο 64’ ο πορτιέρο της Παρί απέκρουσε εντυπωσιακά το μονοκόμματο σουτ του Ρόις, ενώ στο 72’ είπε «όχι» και σε σουτ του προωθημένου Χούμελς. Τρία λεπτά μετά, «έβγαλε» και τη σέντρα-σουτ του Μίλερ, ενώ στο 76’ έκανε μυθική επέμβαση με το ένα χέρι στην κεφαλιά του Γκίντερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος πραγματοποίησε έξι επεμβάσεις, τις περισσότερες που έχει κάνει γκολκίπερ στην Εθνική Γαλλίας την τελευταία δεκαετία.

Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Τον όμιλο συμπληρώνει η Ολλανδία, η οποία την επόμενη αγωνιστική (9/9) αντιμετωπίζει την Γαλλία στο Παρίσι, ενώ η Γερμανία έχει ρεπό. Υπενθυμίζεται πως οι πρώτοι των τεσσάρων ομίλων της League A προκρίνονται στο Final-Four για την κατάκτηση του τροπαίου.

Γερμανία (Γιόαχιμ Λεβ): Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Ρούντιγκερ, Γκίντερ, Κίμιχ, Κροος, Γκορέτσκα (66' Γκουντογκάν), Μίλερ, Ρόις (83' Σανέ), Βέρνερ.

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Αρεολά, Βαράν, Ουμτιτί, Λούκας Ερναντέζ, Παβάρ, Ματουιντί (86' Τολισό), Πογκμπά, Καντέ, Γκριζμάν (80' Φεκίρ), Μπαπέ, Ζιρού (66' Ντεμπελέ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.