Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προσωρινή συμφωνία και ξανά με τα αστέρια της η Δανία!

Προσωρινή συμφωνία και ξανά με τα αστέρια της η Δανία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/9/2018 01:09
Σε προσωρινή συμφωνία με την Ένωση παικτών έφτασε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας, κάτι που σημαίνει ότι οι βασικοί διεθνείς θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις της Εθνικής για το Κυριακάτικο (9/9) ματς του Nations League με την Ουαλία.

Γεφυρώθηκε, έστω και προσωρινά, το ρήγμα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδία της Δανίας με την Ένωση παικτών της χώρας και έτσι οι Σκανδιναβοί θα παρουσιαστούν με τη βασική τους ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής (9/9) με την Ουαλία για το Nations League.

Η Δανία ως γνωστό παρατάχθηκε στο χθεσινό φιλικό με την Σλοβακία με παίκτες που κλήθηκαν από ημιεπαγγελματικές/ερασιτεχνικές κατηγορίες κι από το πρωτάθλημα σάλας, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 στη Τρνάβα.

Αιτία του ρήγματος αποτέλεσε η απαγόρευση της Ομοσπονδίας να έχουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της χορηγούς που έχουν ανταγωνιστικά συμφέροντα με τον επίσημο χορηγό της ομοσπονδίας.

Ωστόσο, οι δύο πλευρές έφτασαν σε προσωρινή, τουλάχιστον, συμφωνία που διαρκεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν μια ημέρα μετά το παιχνίδι με την Ουαλία.
«Είναι καλό για την εθνική ομάδα και για όλους στο ποδόσφαιρο της Δανίας ότι μπορούμε να παίξουμε το σημαντικό ματς του Nations League με τη σωστή εθνική και πάλι να επικεντρωθούμε στο άθλημα», τόνισε ο Γέσπερ Μόλερ, πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

«Η συμφωνία είναι ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση και οι παίκτες της εθνικής είναι ικανοποιημένοι που πλέον μπορούν να αφοσιωθούν στο ματς με την Ουαλία την Κυριακή», είπε από την πλευρά του ο Μαντς Όλαντ, διευθυντής στην Ένωση Ποδοσφαιριστών

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.