Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έξαλλος Μουρίνιο: «Έχω τα περισσότερα πρωταθλήματα, σεβαστείτε με…» (video)

Έξαλλος Μουρίνιο: «Έχω τα περισσότερα πρωταθλήματα, σεβαστείτε με…» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2018 01:31
Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε σόου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη βαριά ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τότεναμ (0-3). Αφού τόνισε πως έχει περισσότερα πρωταθλήματα από όλους τους εν ενεργεία προπονητές της Πρέμιερ Λιγκ μαζί, αποχώρησε από την αίθουσα ζητώντας σεβασμό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Τότεναμ στο «Όλντ Τράφορντ» και για πρώτη φορά από τη σεζόν 1992-93 ξεκινά με δύο ήττες μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, που με το σφύριγμα της λήξης, χειροκρότησε για ένα ολόκληρο λεπτό τους οπαδούς στο «Όλντ Τράφορντ», ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου και αποχώρησε από τη συνέντευξη ζητώντας σεβασμό.

Ο Μουρίνιο έδειξε στους δημοσιογράφους τρία δάχτυλα και δήλωσε τα εξής: «Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; 3-0. Ξέρετε τι άλλο σημαίνει; Τρία πρωταθλήματα Πρέμιερ Λιγκ. Έχω κερδίσει περισσότερα πρωταθλήματα μόνος μου από τους υπόλοιπους 19 προπονητές της κατηγορίας μαζί. Τρία για μένα και δύο για τους υπόλοιπους. Επομένως, σεβασμός (6 φορές)».

Δείτε τι συνέβη:




Και το χειροκρότημα στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ μετά το παιχνίδι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.