Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α:  Ο Μανωλάς έσωσε την παρτίδα για την Ρόμα

Σέριε Α: Ο Μανωλάς έσωσε την παρτίδα για την Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2018 01:16
Αν και προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό η Ρόμα βρέθηκε να χάνει με 1-3 από την τρομερή Αταλάντα, αλλά το γκολ του Μανωλά στο 82’ της έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας (3-3) στο «Ολίμπικο».

Η αναμέτρηση της Ρόμα με την Αταλάντα στο «Ολίμπικο» είχε νικητή το ποδόσφαιρο. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στη Ρώμη, με τους «τζιαλορόσι» να σώζουν την παρτίδα στο 82’ με γκολ του Κώστα Μανωλά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την Ρόμα, αφού στο 2’ ο Ουντέρ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Παστόρε με τρομερό τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Γκολίνι για το 1-0.

Η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στην Αταλάντα. Οι «μπεργκαμάσκι» έπαιξαν στο μισό γήπεδο τους γηπεδούχους και έφεραν… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο. Στο 19’ ο Καστανιέ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά το δοκάρι του Ζαπάτα, ενώ στο 22’ ο Κολομβιανός έκλεψε τη μπάλα από τον Μανωλά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ριγκόνι για το 1-2. Στο 38’ ο τελευταίος «χτύπησε» ξανά, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ μετά από ασίστ του Πάσαλιτς.

Η Ρόμα είχε μεγάλα προβλήματα στον άξονα και στο ημίχρονο ο Ντι Φραντσέσκο έριξε στο ματς τον νεοαποκτηθέντα Ενζονζί όπως και τον Κλάιφερτ στη θέση του Πελεγκρίνι. Στο 60’ ο Φλορέντσι βρήκε χώρο για σουτ και έκανε το 2-3, ενώ στο 82’ ο Μανωλάς ισοφάρισε σε 3-3 με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν μάλιστα να ολοκληρώσουν την ανατροπή ωστόσο το 3-3 έμεινε ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.