Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα η Σεβίλλη, ονειρικό ντεμπούτο για Σίλβα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα η Σεβίλλη, ονειρικό ντεμπούτο για Σίλβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2018 23:37
Με τον Αντρέ Σίλβα να πετυχαίνει χατ-τρικ στο ντεμπούτο του η Σεβίλλη διέλυσε με 4-1 την Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» και ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν.

Η Σεβίλλη μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε εύκολα με 4-1 της νεοφώτιστης, Ράγιο Βαγιεκάνο μέσα στο «Βαγιέκας».

Ο Πορτογάλος επιθετικός Αντρέ Σίλβα, έφυγε ως αποτυχημένος από τη Μίλαν ωστόσο στους Ανδαλουσιανούς φαίνεται ότι βρήκε ξανά τον καλό εαυτό του, αφού σε ένα παιχνίδι σημείωσε περισσότερα γκολ (3) από όσα πέτυχε σε μια ολόκληρη σεζόν με τους «ροσονέρι» στη Σέριε Α (2).

Την αρχή για την ομάδα του Πάμπλο Μασίν έκανε ο Φράνκο Βάσκεζ, σκοράροντας στο 15' με εκπληκτικό τακουνάκι έπειτα από ασίστ του Νάβας. Τη σκυτάλη πήρε ο Σίλβα, ο οποίος στο 31’ έκανε το 2-0 από κοντά, έπειτα από ωραία πάσα του Εσκουδέρο ενώ στο 45+1’ «χτύπησε» ξανά, σκοράροντας με κοντινή προβολή για το 3-0.

Ο Πορτογάλος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 79’, «εκτελώντας» από κοντά τον Γκαρσία για το 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 85’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Εμπάρδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.