Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σταμάτησε στα έξι η Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Σταμάτησε στα έξι η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2018 17:42
Με χατ-τρικ του Σέρχιο Αγκουέρο, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 6-1 την Χάντερσφιλντ στο «Έτιχαντ» και έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Χάντερσφιλντ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα σκόρπισε με 6-1 τα «τεριέ» στο «Έτιχαντ», έχοντας μάλιστα ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα!
Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν για 25 λεπτά, αφού σ’ εκείνο το σημείο ο Έντερσον (!) βρήκε με 70αρα μπαλιά τον Αγκουέρο κι εκείνος, αφού πρώτα ντρίμπλαρε τον αντίπαλο γκολκίπερ, σκόραρε με ωραία λόμπα για το 1-0 των «πολιτών».

Τα πάντα τελείωσαν μέσα σε τέσσερα λεπτά, αφού στο 31’ ο Ζεσούς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 35’ ο Αγκουέρο εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Χάμερ και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.

Η Χάντερσφιλντ μείωσε πριν από το ημίχρονο (43’) με γκολ του Στάνκοβιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και έκανε το 3-1. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους όμως, ο Σίλβα (48’) ανέβασε τον δείκτη του σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 56’ το δοκάρι στέρησε -προσωρινά- στον Αγκουέρο το χατ-τρικ. Κι αυτό διότι στο 75’ ο Μεντί έκανε τη σέντρα και ο Αργεντινός με εντυπωσιακό τακουνάκι διαμόρφωσε το 5-1, επιτρέποντας και στον Γάλλο μπακ να φτάσει ήδη τις τρεις ασίστ στο πρωτάθλημα.

Οι «πολίτες» δεν πάτησαν φρένο και στο 84’ ήρθε το τελικό 6-1 με αυτογκόλ του Κογκολό. Η Σίτι που μάλιστα έπαιζε χωρίς τον τραυματία Ντε Μπρόινε, έκανε το 2x2 στη σεζόν και πέρασε ξανά στην κορυφή με 6 βαθμούς και 8 γκολ μετά από δύο αγωνιστικές.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Μεντί, Κομπανί, Λαπόρτ, Στόουνς, Μπερνάρντο Σίλβα, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν (82’ Φόντεν), Ντ. Σίλβα (64’ Μαχρέζ), Ζεσούς, Αγουέρο (76’ Σανέ)

Χάντερσφιλντ (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Χάμερ, Σμιθ, Σίντλερ, Κονγκολό, Λέβε, Στάνκοβιτς, Μπίλινγκ, Πρίτσαρντ (61’ Ντιακαμπί), Χαντερτζονάι, Σαμπίρι (46’ Ντεπουάτρ), Μουνιέ (84’ Σόμπι)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.