Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γουότφορντ ισοπέδωσε την Μπέρνλι και έδειξε το δρόμο στον Ολυμπιακό (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γουότφορντ ισοπέδωσε την Μπέρνλι και έδειξε το δρόμο στον Ολυμπιακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2018 18:14
Με πρωταγωνιστή τον Ντίνεϊ (γκολ και ασίστ) η Γουότφορντ κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, Μπέρνλι και φανέρωσε όλες τις αμυντικές της αδυναμίες.

Λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, οι «κλάρετς» ηττήθηκαν με 3-1 από την Γουότφορντ στο «Τέρφ Μουρ», παρουσιάζοντας μεγάλα αμυντικά προβλήματα. Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις για την ομάδα του Χάβι Γκράθια, η οποία έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ντίνεϊ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Γκρέι με όμορφη εκτέλεση έκανε το 0-1 για την Γουότφορντ. Η απάντηση της Μπέρνλι ήταν άμεση, με τον στόπερ Ταρκόφσκι να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 6’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Το 1-1 έμεινε ως το ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είχαν κάποιες καλές προσπάθειες για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα. Στην επανάληψη όμως κατέρρευσαν… Στο 48’ ο Ντίνεϊ σκόραρε από κοντά έπειτα από έξοχη ασίστ του Ντουκουρέ, ενώ στο 51’ ο Χιουγκς εκμεταλλεύτηκε το λάθος στο κέντρο και με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-3. Η Μπέρνλι δεν κατάφερε να βρει απάντηση και μάλιστα κινδύνεψε με περισσότερα τέρματα.

Οι Άγγλοι, λοιπόν, δεν έρχονται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον Πειραιά, έχοντας χάσει ήδη πολύτιμους βαθμούς από αντιπάλους που μοιράζονται τον ίδιο πρωταρχικό στόχο, ήτοι την παραμονή στην κατηγορία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.