Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Μπράιτον «ξέρανε» την Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Η Μπράιτον «ξέρανε» την Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2018 20:05
Η Μπράιτον επικράτησε με 3-2 της αποκαρδιωτικής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Φάλμερ Στέντιουμ» και υποχρέωσε την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο στην πρώτη της ήττα στη σεζόν. Μάρει (25’), Ντάφι (27’) και Γκρος (44’ πεν.) τα γκολ των «γλάρων», μείωσαν με Λουκάκου (34’) και Πογκμπά (90+5’ πεν.) οι «κόκκινοι διάβολοι» που απογοήτευσαν.

Βίοι αντίθεση για τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Λίγες ώρες μετά τον ποδοσφαιρικό περίπατο της Σίτι επί της Χάντερσφιλντ (6-1), η Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Μπράιτον στο «Φάλμερ Στέντιουμ», πραγματοποιώντας απογοητευτική εμφάνιση.

Οι «γλάροι», που στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Γουότφορντ δεν είχαν σουτ εντός εστίας, μπήκαν αρκετά δυνατά στο ματς και στο 25’ άνοιξαν το σκορ με τρομερό τελείωμα του 34χρονου Μάρει από το ύψος της μικρής περιοχής. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Μπράιτον πέτυχε και δεύτερο γκολ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 27’, οι αμυντικοί της Γιουνάιτεντ δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τη μπάλα και ο Νταφι από κοντά «έγραψε» το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση μειώνοντας σε 2-1 στο 34’ με ωραία κεφαλιά του Λουκάκου, όμως στο 43’ ο Γκρος τσίμπησε τη μπάλα από τον Μπαιγί, αυτός τον ανέτρεψε στην περιοχή και ο Γερμανός με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στους «γλάρους».

Στο ημίχρονο ο Μουρίνιο αποφάσισε να βγάλει εκτός αγώνα τους Περέιρα και Μάτα, περνώντας τους Ράσφορντ και Λίνγκαρντ, ωστόσο η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιδράσει. Οι «κόκκινοι διάβολοι» περιορίστηκαν σε φλύαρη κατοχή και με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ του Πογκμπά (75’) δεν ανησύχησαν την εστία του Ράιαν. Η Μπράιτον έλεγχε το παιχνίδι και το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού ήταν να μειώσει στο 90+5’ με εύστοχο πέναλτι του Πογκμπά για το τελικό 3-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.