Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Ίντερ ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ

Στην Ίντερ ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2018 00:04
Παίκτης της Ίντερ είναι και επίσημα ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ, με τον 20χρονο Αργεντινό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Στα 28 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Λαουτάρο Μαρτίνεθ στην Ίντερ. Ο Αργεντινός επιθετικός είχε αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό ότι θα μετακομίσει στους «νερατζούρι» το καλοκαίρι και σήμερα (25/5) έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μάλιστα, ο 20χρονος θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα, παρά την επιθυμία της Ράσινγκ Κλουμπ να τον διατηρήσει στο ρόστερ της με τη μορφή δανεισμού.

Ο Μαρτίνεθ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Αργεντινή, μετρώντας 17 γκολ και 5 ασίστ σε 24 παιχνίδια τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, στο ντεμπούτο του στο Κόπα Λιμπερταδόρες, σημείωσε χατ-τρικ στη νίκη της ομάδας του με 4-2 απέναντι στην Κρουζέιρο.
Ο ίδιος μετράει 8 γκολ σε 11 παιχνίδι στην Εθνική Ελπίδων της Αργεντινής και στις 27 Μαρτίου έκανε ντεμπούτο στην Εθνική Ανδρών, ωστόσο δεν συμπεριλήφθηκε από τον Χόρχε Σαμπάολι στην 23αδα της Αργεντινής για το Μουντιάλ.

Το ποσό της μεταγραφής ανέρχεται στα 28 εκατ. ευρώ, ενώ στο συμβόλαιο του θα τοποθετηθεί ρήτρα που θα ξεπερνά τα 110 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με το TyC Sports, η Ντόρτμουντ κατέθεσε στην Ρασίνγκ πρόταση ύψους 34 εκατ. ευρώ, ωστόσο ο παίκτης επέλεξε την Ίντερ μετά την επιρροή που του άσκησε ο μέντορας του και πρώην «νερατζούρο» Ντιέγκο Μιλίτο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.