Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζιντάν: «Η Ρεάλ δεν είναι το φαβορί»

Ζιντάν: «Η Ρεάλ δεν είναι το φαβορί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2018 23:21
Ο Ζινεντίν Ζιντάν αρνήθηκε ότι η Ρεάλ είναι το φαβορί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έπλεξε το εγκώμιο του Γιούργκεν Κλοπ και ξεκαθάρισε πως ο Ρονάλντο είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ρεάλ στη συνέντευξη Τύπου:

Για την παρουσία της Ρεάλ σε 3ο σερί τελικό: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε ακόμα έναν τελικό. Δεν θα ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές. Θα μείνουν στο παρελθόν. Το αύριο δεν θα επαναληφθεί, οπότε πρέπει να το αξιοποιήσουμε. Ίσως να βρισκόμαστε υπό μικρή πίεση, αλλά έτσι είναι η ζωή. Υπάρχει πολύ δουλειά, πολύ ταλέντο σίγουρα, αλλά και πολύ δουλειά. Το να φτάσεις στον τελικό δεν είναι εύκολο. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουνε στον τελικό».

Για το αν θεωρούνται φαβορί: «Δεν είναι έτσι και το γνωρίζουμε. Είναι ακόμα ένας τελικός και έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με αυτούς. Είναι 50-50 όπως πάντα σε τελικούς και θα χρειαστεί να κάνουμε σπουδαίο παιχνίδι για να κερδίσουμε. Στα αποδυτήρια ξέρουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί».

Για το ότι έγινε ο πρώτος προπονητής που φτάνει σε τρεις σερί τελικούς της διοργάνωσης: «Τινα πω; Είναι ωραίο, αλλά ζω από τη δουλειά μου, είναι το πάθος μου, πάντα αγωνιζόμουν. Μου αρέσει να αγωνίζομαι και πίσω απ' αυτό υπάρχει πολύ δουλειά, όχι όλη δική μου. Μου αρέσει να ανταγωνίζομαι και να δουλεύω στη Ρεάλ, όπου μπορείς να κάνεις αυτό που κάνουμε».

Για την κατάσταση του Ρονάλντο: «Τον βλέπω πολύ καλά. Αν είναι στο 149% και όχι στο 150%, τίποτα δεν αλλάζει. Αύριο θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και ζει για να αγωνίζεται σε τέτοια παιχνίδια. Αυτή είναι η ζωή για εκείνον. Αυτό τον κρατά σε λειτουργία».

Για το αν συγκρίνεται με τον Κλοπ: «Ως παίκτης; Κοιτάξτε, ίσως να ήμουν λίγο καλύτερος από αυτόν, αλλά δεν ήταν κακός. Αλλά ως προπονητή, τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Κλοπ. Έχει μεγάλη εμπειρία, έχει κάνει φανταστική δουλειά, είναι φαινόμενο. Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε ομοιότητες, επειδή είμαστε πολύ διαφορετικοί και κάθε προπονητής είναι διαφορετικός. Αλλά τον σέβομαι πολύ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.