Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαουτάρο Μαρτίνεθ: «Από το καλοκαίρι στην Ίντερ» (vid)

Λαουτάρο Μαρτίνεθ: «Από το καλοκαίρι στην Ίντερ» (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2018 22:48
Ο επιθετικός της Ράσινγκ Κλουμπ, Λαουτάρο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ.

Παίκτης της Ίντερ θα είναι από τη νέα σεζόν ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Αργεντινός επιθετικός, δηλώνοντας πως απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal:

«Όλα έχουν ολοκληρωθεί με την Ίντερ, απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες. Θα είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα», δήλωσε ο 20χρονος επιθετικός, με τον ατζέντη του να προσθέτει: «Έχει υπογράψει συμφωνητικό με την Ίντερ και θα ανήκει στην ομάδα τον Ιούνιο. Στο συμβόλαιο του θα περιλαμβάνεται ρήτρα 111 εκατ. ευρώ. Οι άνθρωποι της Ίντερ μας είπαν ότι ο προπονητής θέλει να παίζει με δύο επιθετικούς και ένας από αυτούς θα είναι ο Λαουτάρο».

Ο Μαρτίνεθ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Αργεντινή, μετρώντας 13 γκολ σε 4 ασίστ σε 15 παιχνίδια τη φετινή σεζόν με την Ράσινγκ Κλουμπ. Μάλιστα, στο ντεμπούτο του στο Κόπα Λιμπερταδόρες, σημείωσε χατ-τρικ στη νίκη της ομάδας του με 4-2 απέναντι στην Κρουζέιρο.

Ο ίδιος μετράει 8 γκολ σε 11 παιχνίδι στην Εθνική Ελπίδων της Αργεντινής και στις 12 Μαρτίου κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών, όπου θα έχει την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο στα φιλικά παιχνίδια με Ιταλία και Ισπανία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.