Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Η Ίντερ «έκλεψε» το σεντόνι από την Λάτσιο!

Σέριε Α: Η Ίντερ «έκλεψε» το σεντόνι από την Λάτσιο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2018 00:08
Αν και έχανε με 2-1 στο 79’ η Ίντερ κέρδισε με 3-2 την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» και της «έκλεψε» το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απίστευτο φινάλε στην Σέριε Α, αφού η Ίντερ κέρδισε με ανατροπή (3-2) την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» και την προσπέρασε στην 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «λατσιάλι», που βολεύονταν και με την ισοπαλία, νικούσαν με 2-1 στο 79’ αλλά κατάφεραν να χάσουν το ματς και το εισιτήριο για τους «χρυσοφόρους» ομίλους.

Ο Στέφαν Ντε Βράι, ο οποίος έχει υπογράψει στην Ιντερ, έκανε το πέναλτι στο 79' από το οποίο έγινε 2-2 πριν έρθει η ολική ανατροπή από τον Βεσίνο (83’). Η Λάτσιο, που έπαιζε με δέκα από το 79’, δεν βρήκε απάντηση και θα περιοριστεί στην 5η θέση και τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Υπενθυμίζεται ότι εάν κέρδιζε την Αταλάντα στην έδρα της την περασμένη αγωνιστική (1-1) θα είχε ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους ομίλους.

Η Λάτσιο μπήκε καλύτερα στο ματς, προειδοποίησε στο 7’ με πλασέ του Λουίς Φελίπε από τη μικρή περιοχή και δύο λεπτά μετά (9’) άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Μάρουσιτς. Η μπάλα βρήκε στον Πέρισιτς, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα, με το τέρμα να χρεώνεται ως αυτογκόλ του Κροάτη άσου.

Η Ίντερ θα μπορούσε να απαντήσει στο 22’ έχοντας χαμένο τετ-α-τετ με τον Ικάρντι, ενώ τρία λεπτά μετά (25’) η Λάτσιο είχε δοκάρι με απευθείας φάουλ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Οι «νερατζούρι» γλίτωσαν το 2-0 και στο 30’ επέστρεψαν στη διεκδίκηση του ματς όταν με διπλή προσπάθεια ύστερα από κόρνερ, ο Ντ' Αμπρόζιο νίκησε τον Στρακόσα για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στο 41’ πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Ο Λούλιτς έβγαλε εξαιρετική κάθετη στο χώρο για τον Φελίπε Άντερσον, ο οποίος άφησε πίσω του τους αμυντικούς της Ίντερ και πλάσαρε σωστά απέναντι από τον Χαντάνοβιτς για το 2-1 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος η Λάτσιο διαχειρίζονταν σωστά το ματς και στο 66’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Φελίπε Άντερσον για ένα τρίτο γκολ. Ωστόσο στο 78’ έγινε η φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το ματς. Ο Ντε Φράι, που έχει υπογράψει στην Ίντερ, ανέτρεψε τον Ικάρντι στην περιοχή και ο Αργεντινός με εύστοχη εκτέλεση ισοφάρισε σε 2-2 και έφτασε τα 100 γκολ με τους «νερατζούρι» στην Σέριε Α.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε εφιάλτη για την Λάτσιο. Στο 79’ ο Λούλιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και στο 81’ ο Βεσίνο ολοκλήρωσε την ανατροπή με τρομερή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απαντήσουν και το τελικό 2-3 έδωσε στην Ίντερ το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2011-12.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.