Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γαλλίας: Η Παρί κατέκτησε το τρόπαιο, η Λες Ερμπιέρ τις… καρδιές μας

Κύπελλο Γαλλίας: Η Παρί κατέκτησε το τρόπαιο, η Λες Ερμπιέρ τις… καρδιές μας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/5/2018 00:46
Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το τέταρτο συνεχόμενο Κύπελλο Γαλλίας, κερδίζοντας με 2-0 τη μαχητική Λες Ερμπιέρ της τρίτης κατηγορίας. Λο Σέλσο (26’) και Καβάνι (74’ πεν.) τα γκολ των Παριζιάνων.

Σε μια μάχη Δαυίδ εναντίον Γολιάθ, η Λες Ερμπιέρ της 3ης κατηγορίας κόντραρε όσο μπορούσε την Παρί Σεν Ζερμέν, γνωρίζοντας αξιοπρεπέστατη ήττα με 2-0 στον τελικό του Κυπέλλου. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι έκανε το εγχώριο τρεμπλ, ενώ κατέκτησε το τρόπαιο για 4η σερί χρονιά και 12η συνολικά (ρεκόρ).

Η Παρί μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, είχε τρία δοκάρια (!) στο πρώτο 20λεπτο και στο 25’ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ του Λο Σέλσο από το ύψος της περιοχής. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Καβάνι δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον αντίπαλο γκολκίπερ, όμως στο 72’ κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος με εύστοχη εκτέλεση «έγραψε» το 2-0. Στο τελευταίο τέταρτο, η Λες Ερμπιέρ έψαξε το γκολ για να επιστρέψει στο ματς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στα αξιοσημείωτα πως κατά την απονομή, ο αρχηγός της Παρί Τιάγκο Σίλβα κάλεσε τον αρχηγό της Λες Ερμπιέρ, Σεμπάστιεν Φλόσον για να σηκώσουν μαζί την κούπα. Ανάλογη κίνηση είχε κάνει ο αρχηγός της Λιόν, Κρις στον τελικό του 2012, σηκώνοντας το τρόπαιο μαζί με τον αρχηγό της ερασιτεχνικής Κεβιγί.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.