Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα αφαίρεση βαθμών για τον Παναθηναϊκό

Νέα αφαίρεση βαθμών για τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2018 14:08
Το διαιτητικό δικαστήριο επέβαλε αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό, για την υπόθεση του Μάικλ Εσιέν, για τις οφειλόμενες δόσεις Φεβρουάριου - Μαρτίου

Νέα αφαίρεση βαθμών για τον Παναθηναϊκό, αυτή την φορά λόγω οφειλών στον Μίκαελ Εσιέν. Το «τριφύλλι» οφείλει στον Γκανέζο μέσο το ποσό των 11.000 ευρώ από τη δόση Φεβρουαρίου καθώς επίσης και ολόκληρη του δόση Μαρτίου, ενώ παράλληλα έχει λήξει αυτή του Απριλίου και... τρέχει του Μαΐου.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την καταγγελία του ποδοσφαιριστή, με το διαιτητικό δικαστήριο της Ελληνικό Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να την αποδέχεται και παράλληλα να επιβάλλει σήμερα (08/05) αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό.

Να σημειωθεί ότι η οριστική αφαίρεση 3 βαθμών για οφειλές σε κάποιον παίκτη, επιβάλλεται –βάσει Κανονισμού- 5 μέρες μετά τον επόμενο αγώνα της ομάδας. Όμως το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, άρα ο επόμενος αγώνας του Παναθηναϊκού είναι πλέον τον… Αύγουστο!

Αυτό σημαίνει ότι η αφαίρεση των τριών βαθμών ισχύει πλέον για τη βαθμολογία του νέου πρωταθλήματος και προστίθενται οι βαθμοί στο - 6 που έχει ο Παναθηναϊκός επειδή δεν πήρε άδεια. Βέβαια, αν εξοφληθεί ο Εσιέν πέντε ημέρες μετά τον πρώτο αγώνα στο νέο πρωτάθλημα, τότε θα ισχύσει μόνο το -6.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.