Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με παίκτες της Σούπερ Λιγκ και Τζιώλη η αποστολή της Εθνικής

Με παίκτες της Σούπερ Λιγκ και Τζιώλη η αποστολή της Εθνικής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2018 17:39
Ο Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή της Εθνικής για το φιλικό της 15ης Μαΐου με τη Σαουδική Αραβία. Δείτε τους «εκλεκτούς» του Γερμανού τεχνικού.

Πριν μερικές μέρες, ο Μίχαελ Σκίμπε είχε δηλώσει ότι στην αποστολή της Εθνικής για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία που θα γίνει στη Σεβίλλη στις 15 Μαΐου θα πάρει μόνο παίκτες που αγωνίζονται στην Σούπερ Λιγκ καθώς και τον Αλέξανδρο Τζιόλη, που παίζει στην Αλ Φέιχα της Σαουδικής Αραβίας.

Πράγματι, ο Γερμανός κάλεσε τον 33χρονο χαφ και όλοι οι υπόλοιποι αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ. Από τους 21 παίκτες της αποστολής, οι οκτώ καλούνται για πρώτη φορά. Πρόκειται για τους Ρισβάνη, Χατζηϊσαΐα, Γιαννούλη, Λαμπρόπουλο, Πασαλίδη, Νικολάου, Γαλανόπουλο και Μανιά. Από την άλλη, ο Πέτρος Μάνταλος επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ενώ κλήθηκε εκ νέου ο Ανδρούτσος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο κ. Σκίμπε απηύθυνε πρόσκληση σε 21 ποδοσφαιριστές για τον φιλικό αγώνα με την Σαουδική Αραβία στις 15 Μαΐου στην Σεβίλλη.

Οι παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής:

Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρισβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Νικολάου, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Λημνιός, Μανιάς, Κουλούρης.

Η αποστολή της Εθνικής συγκεντρώνεται την Κυριακή 13/5 και την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η αναχώρηση της αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 14/5 και ώρα 12.20 και η επιστροφή της αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με την Σ. Αραβία

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.