Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μοιρασιά στο «κλάσικο», κράτησε το αήττητο η Μπαρτσελόνα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μοιρασιά στο «κλάσικο», κράτησε το αήττητο η Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2018 23:47
Η Μπαρτσελόνα έπαιξε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο στο «κλάσικο» του «Καμπ Νου», ωστόσο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ρεάλ και διατήρησε το αήττητο, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Σοβαρά διαιτητικά λάθη, αποχώρησε τραυματίας ο Ρονάλντο.

Σ’ ένα «κλασικο» που σημαδεύτηκε από σοβαρά διαιτητικά λάθη, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Καμπ Νου», με τους γηπεδούχους να είναι οι κερδισμένοι της βραδιάς αφού διατήρησαν το αήττητο και θέλουν άλλα τρία ματς για να γράψουν ιστορία.

Οι Καταλανοί προηγήθηκαν δύο φορές με Σουάρες (10) και Μέσι (53’), ωστόσο οι Μαδριλένοι απάντησαν με Ρονάλντο (14’) και Μπέιλ (72’), διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Να σημειωθεί ότι ο «CR7» τραυματίστηκε στον αστράγαλο μετά το γκολ που πέτυχε και αποχώρησε στο ημίχρονο κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Η Μπαρτσελόνα έπαιξε όλο το δεύτερο μέρος με παίκτη λιγότερο αφού στο 45+2’ ο Σέρζι Ρομπέρτο χτύπησε τον Μαρσέλο και αποβλήθηκε. Ωστόσο, δευτερόλεπτα νωρίτερα ο ρέφερι δεν είδε την καθαρή κλωτσιά του Μπέιλ στην γάμπα του Ουμτιτί, με τον Ουαλό να γλιτώνει την αποβολή. Η Ρεάλ φωνάζει δικαιολογημένα για επιθετικό φάουλ του Σουάρες στο 2-1 των Καταλανών, ενώ στην επόμενη φάση ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων για οφσάιντ σε μια πολύ οριακή φάση. Η «βασίλισσα» ισοφάρισε σε 2-2 και στο 76’ ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι σε ανατροπή του Μαρσέλο, με τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται»

Το ματς:


Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με 4-4-2 με τον Ινιέστα στο κέντρο και τον Ντεμπελέ στον πάγκο, ενώ η Ρεάλ με 4-3-3 και το BBC έπειτα από δύο μήνες. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημα και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10’. Μετά από αντεπίθεση, ο Σέρτζι Ρομπέρτο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σουάρες με τρομερό σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0.Η Ρεάλ δεν πτοήθηκε και απάντησε άμεσα (14’) με τον Ρονάλντο. Μετά από τακουνάκι του Πορτογάλου, ο Κρόος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπενζεμά έκανε κεφαλιά-πάσα και ο Ρονάλντο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο «CR7» ισοφάρισε το ρεκόρ των 18 γκολ του Αλφρέδο ντι Στέφανο σε «κλάσικο» για τη Ρεάλ, ωστόσο αποκόμισε πρόβλημα στη φάση του γκολ και αποχώρησε στο ημίχρονο κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο κλασσικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Στο 25’ ο Ρονάλντο αστόχησε με κεφαλιά από καλή θέση ενώ στο 27’ νικήθηκε σε τετ-α-τετ με τον Τερ Στέγκεν. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Πορτογάλου πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 42’ ο Μέσι προσπάθησε να αποφύγει τον Νάβας αλλά ο Κοσταρικανός έδρασε σωστά και μπλόκαρε τη μπάλα.

Κάπου εκεί το παιχνίδι χάλασε. Αρχικά ξεκίνησε καυγάς μεταξύ Σουάρες και Ράμος, στη συνέχεια ο Ισπανός έκανε σκληρό τάκλιν στον Μέσι και στο 45+2’ ο Μπέιλ πάτησε τον Ουμτιτί στη γάμπα, αλλά δεν είδε ούτε κίτρινη. Δευτερόλεπτα μετά ο Ρομπέρτο χτύπησε τον Μαρσέλο εκτός φάσης μετά από μαρκάρισμα του Βραζιλιάνου και αποβλήθηκε.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 52’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Ο Σουάρες κέρδισε την κατοχή της μπάλας από τον Βαράν (με φάουλ) και έδωσε στον Μέσι, ο οποίος αφού άδειασε Ράμος, Καζεμίρο «έγραψε» το 2-1, φτάνοντας τα 26 γκολ σε «κλάσικο». Δύο λεπτά μετά ο Σουάρες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από χαμηλή σέντρα του Ράκιτιτς και απόκρουση του Νάβας, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ (πολύ οριακό) του Κροάτη.

Στο 70’ ο Μέσι έφυγε στην κόντρα αλλά νικήθηκε από τον Νάβας και δύο λεπτά μετά (72’) η Ρεάλ έφερε το σκορ στα ίσια με τρομερό φαλτσαριστό σουτ του Μπέιλ έξω από την περιοχή. Στο 76’ η Ρεάλ ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι σε ανατροπή του Μαρσέλο από τον Άλμπα, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε «παίζεται». Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Μπαρτσελόνα είχε δύο σημαντικές στιγμές με τον Μέσι, ενώ στο 90+4’ ο Παουλίνιο έφυγε στην κόντρα αλλά έκανε λάθος πάσα και χάθηκε η ευκαιρία για τετ-α-τετ του Ράκιτιτς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.