Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Βαριά ήττα για Ολυμπιακό στα Ιωάννινα

Σούπερ Λιγκ: Βαριά ήττα για Ολυμπιακό στα Ιωάννινα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2018 21:21
Ο ΠΑΣ Γιάννινα διέλυσε με 3-0 τον κακό Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες και έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο τη σεζόν. Τζημόπουλος (54’), Κόντε (61’) και Βιντάλ (90+2’) τα γκολ για τους γηπεδούχους, που είχαν και δύο δοκάρια.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 3-0 του Ολυμπιακού στα βροχερά Ιωάννινα, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο δεύτερο μέρος. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν τραγική εικόνα στο δεύτερο μέρος και έκλεισαν με άσχημο τρόπο μια εφιαλτική σεζόν που θέλουν ήδη να ξεχάσουν.

Οι Πειραιώτες είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Ο Ανσαριφάρντ, που ήθελε δύο γκολ για να πιάσει τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή των σκόρερ, είχε χαμένο τετ-α-τετ στο 3’ ενώ στο 5’ δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Στο 11’ ο Αποστολόπουλος έκοψε σωτήρια τον Σισέ, ενώ στο 25’ η σέντρα-σουτ του Ίγκορ πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου και η επόμενη στιγμή ήρθε στο 32’, με τον Βελίδη να διώχνει στη γωνία του το σουτ του Φορτούνη. Λίγα λεπτά μετά (39’) ο ΠΑΣ είχε δοκάρι με μακρινή σέντρα του Γαρουφαλιά ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κόντε δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά.

Το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά του Ολυμπιακού και έφτασε σε μια εμφατική νίκη. Στο 54’ ο Τζημόπουλος «έγραψε» το 1-0 έπειτα από κόρνερ του Αποστολόπουλου, ενώ στο 61’ ο Κόντε στόπαρε τη μπάλα και με εκπληκτικό βολέ στην κίνηση, νίκησε τον Χουτετσιώτη για το 2-0.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει ούτε μια σωστή συνεργασία στην επίθεση και στο 86’ ο ΠΑΣ είχε δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά του Μιχαήλ (η μπάλα βρήκε και στον Σισέ και στη συνέχεια αναπήδησε δύο φορές στο οριζόντιο δοκάρι). Το 3-0 ήρθε στο 90+2’ με τον Βιντάλ να σκοράρει από κοντά έπειτα από ασίστ του Μπουκουβάλα, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα. Από τον Ολυμπιακό στην φάση αυτή φώναξαν και για οφσάιντ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (83' Μπέριος), Τσικάρσκι, Γαρουφαλιάς, Ντόλοβατς, Νικολιάς (89' Μπουκουβάλας), Χαλκιαδάκης (83' Βιντάλ), Κόντε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Χουτεσιώτης, Ίγκορ, Ένχελς, Σισέ, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι (88' Κωστανάσιος), Τζούρτζεβιτς (67' Βέργος), Ανσαριφάρντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.