Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στην Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στην Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2018 21:36
Με τα γκολ των Ιγκλέσιας και Μανιά, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και «σφράγισε» εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Αποστολή εξετελέσθη για τον Αστέρα Τρίπολης! Οι Αρκάδες πέρασαν με 2-0 από την έδρα του Παναιτωλικού και εξασφάλισαν την 5η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ο μόνος τρόπος για να χάσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι να κερδίσει αύριο η Ξάνθη στη Λεωφόρο με 15-0 τον Παναθηναϊκό, στο ματς που δεν ολοκληρώθηκε σήμερα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν από το ξεκίνημα την πρωτοβουλία και στο 24’ πήραν το προβάδισμα με ωραίο γυριστό του Ιγκλέσιας. Ο Αστέρας είχε δύο καλές στιγμές με Μανιά και Τόνσο για ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο Παναιτωλικός κράτησε το 0-1 και στο δεύτερο μέρος πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης.

Αυτό δεν ήρθε ποτέ και όλα τελείωσαν στο 79', όταν ο Τόνσο έβγαλε με κάθετη τον Μανιά τετ α τετ με τον Κυριακίδη και τον πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 0-2. Ο Αστέρας «σφράγισε» το ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα ξεκινήσει νωρίς τις υποχρεώσεις του τη νέα σεζόν, αφού ο δεύτερος προκριματικός του Γιουρόπα Λιγκ ξεκινά στις 26 Ιουλίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.