Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε τη Λίβερπουλ και ελπίζει για 4αδα η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε τη Λίβερπουλ και ελπίζει για 4αδα η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2018 22:48
Με γκολ του Ζιρού, η Τσέλσι κέρδισε με 1-0 την Λίβερπουλ στο Λονδίνο και έμεινε ζωντανή για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε τα σενάρια για τη μάχη της τετράδας της Πρέμιερ Λιγκ.

Τα… ασυμμάζευτα επιχειρεί να σώσει η Τσέλσι, η οποία με ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων –σε συνδυασμό με τις απώλειες των αντιπάλων της- διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες για το σεντόνι! Οι «μπλε» κέρδισαν με 1-0 την Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και πλησίασαν στο -2 από την 4η Τότεναμ αλλά και στο -3 από την 3η Λίβερπουλ, που έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Για να ελπίζει η ομάδα του Αντόνιο Κόντε στην 4η θέση, θα πρέπει καταρχάς να κάνει το 2x2 απέναντι σε Χάντερσφιλντ (9/5 εντός – εξ αναβολής) και Νιούκαστλ (13/5 εκτός). Αν πάρει τους έξι βαθμούς θα φτάσει τους 75 και μετά θέλει ένα από δύο σενάρια: 1) Να μην κερδίσει η Λίβερπουλ την Μπράιτον την τελευταία αγωνιστική στο «Άνφιλντ», 2) Να μην πάρει η Τότεναμ τέσσερις βαθμούς στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Νιούκαστλ (9/5 εντός – εξ αναβολής) και Λέστερ (13/5 εντός).

Να σημειωθεί ότι οι «μπλε» υστερούν σε ισοβαθμία και από τις δύο ομάδες αφού κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων (+44 & +36 έναντι +27). Αν πάλι, η Λίβερπουλ κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και τερματίσει εκτός τετράδας, τότε η Αγγλία θα βγάλει για δεύτερη σερί χρονιά πέντε ομάδες στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στα του αγώνα, η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη στο πρώτο κομμάτι ωστόσο ο Κουρτουά νίκησε τρεις φορές τον Μανέ (24’, 30’). Η Τσέλσι κράτησε το μηδέν και στο 32’ άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά του Ζιρού, έπειτα από σέντρα του Μόουζες.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην Λίβερπουλ ωστόσο ήταν αυτοί που είχαν τις κλασσικές φάσεις για ένα δεύτερο τέρμα. Στο 56’ ο Κάριους έδιωξε το σουτ του Αζάρ, ενώ στο 80’ ο Αλόνσο πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς με βολέ στην κίνηση, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο φινάλε η Λίβερπουλ είχε δύο καλές στιγμές με κεφαλιές του νεοεισελθόντα Σολάνκε, ωστόσο το 1-0 έμεινε ως το φινάλε.

Η μάχη για το σεντόνι:


3. Λίβερπουλ 72 (+44)

Λίβερπουλ - Μπράιτον

4. Τότεναμ 71 (+36)

Τότεναμ - Νιούκαστλ
Τότεναμ - Λέστερ

5. Τσέλσι 69 (+27)

Τσέλσι - Χάντερσφιλντ
Νιούκαστλ - Τσέλσι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.