Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Η Φιορεντίνα «έσβησε» το όνειρο  της Νάπολι

Σέριε Α: Η Φιορεντίνα «έσβησε» το όνειρο της Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2018 22:40
Η Νάπολι έμεινε από το 6’ με παίκτη λιγότερο στο «Αρτέμιο Φράνκι» και η Φιορεντίνα πήρε τη νίκη με 3-0 βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις ελπίδες των «παρτενοπέι» για το πρωτάθλημα. Και τα τρία γκολ ο γιός του Σιμεόνε, Τζιοβάνι.

Μια εβδομάδα μετά το «διπλό» στο Τορίνο, η Νάπολι ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Φιορεντίνα στο «Σαν Πάολο» και είπε addio στα όνειρα του τίτλου καθώς έμεινε στο -4 από την Γιουβέντους μετά και τη χθεσινή νίκη των «μπιανκονέρι» στο «Μεάτσα. Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, η «Γηραιά Κυρία» χρειάζεται απλώς να κερδίσει στην έδρα της τις Μπολόνια και Βερόνα για να «σφραγίσει» τον τίτλο.

Το παιχνίδι στράβωσε από πολύ νωρίς για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, αφού στο 6’ ο «χρυσός» σκόρερ του Τορίνο, Ουσμάν Κουλιμπαλί ανέτρεψε από πίσω τον Σιμεόνε και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Το μαρκάρισμα ήταν εντός περιοχής, ωστόσο μετά από χρήση VAR δόθηκε φάουλ, το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκε από τους γηπεδούχους.

Η Φιορεντίνα πήρε τον έλεγχο και στο 34’ άνοιξε το σκορ με τον Σιμεόνε, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά από βαθιά μπαλιά του Μπιράγκι και νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ρέινα για το 1-0. Η Νάπολι είχε καλή στιγμή στο 50’ με τον Μέρτενς όμως ο Σπορτιέλο μπλόκαρε το σουτ του Βέλγου και στο 62’ ο Σιμεόνε «καθάρισε» το ματς «γράφοντας» το 2-0. Ο Αργεντινός ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στις καθυστερήσεις σκοράροντας με πλασέ με το αριστερό για το τελικό 3-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.