Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2018 20:58
Με τον Πρίγιοβιτς να πετυχαίνει δύο γκολ και να γράφει ιστορία, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και «κλείδωσε» τη 2η θέση. Αποθεώθηκαν παίκτες και Ουζουνίδης.

Ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων το πάλεψε κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 3-0 στη Λεωφόρο και πήρε τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του επί των «πρασίνων».

Με τους τρεις βαθμούς, οι Θεσσαλονικείς «κλείδωσαν» την 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Πρίγιοβιτς έφτασε τα 25 τέρματα σε μια σεζόν, καταρρίπτοντας το ρεκόρ παραγωγικότητας που είχε ο ΠΑΟΚ από τη σεζόν '79-80.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα και στο 18’ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα και μάλιστα διπλή. Ο Μυστακίδης, που αντικατέστησε τον τραυματία Λουντ, έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Δώνης έκανε το κοντρόλ, απέφυγε τον Βιεϊρίνια αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι. Η μπάλα επέστρεψε προς τον Λουτσιάνο που αν και μόνος του πλάσαρε έξω.

Τρία λεπτά μετά (21’) οι γηπεδούχοι είχαν νέα μεγάλη διπλή ευκαιρία. Σε εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Κάτσε έκανε το γέμισμα στο πίσω δοκάρι με τον Μυστακίδη να επιχειρεί το πλασέ από κοντά και τον Πασχαλάκη να απομακρύνει σωτήρια. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ινσούα πήρε την κεφαλιά και η άμυνα του ΠΑΟΚ απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να σκοράρουν και στο 27’ δέχτηκαν γκολ σε μια απίστευτη φάση. Ο Μουνιέ πήγε να βγάλει το «τριφύλλι» στην κόντρα, ωστόσο η πάσα του κόντραρε στο πόδι του Μπίσεσβαρ, στον ρέφερι Τζήλο και στρώθηκε στον Πρίγιοβιτς, ο οποίος σε θέση τετ-α-τετ έκανε το 0-1. Ο «Δικέφαλος» «άγγιξε» το δεύτερο γκολ στο 30’, ωστόσο ο Μακ δεν κατάφερε να νικήσει τον Βλαχοδήμο από θέση βολής.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ είχε υπεροχή και στο 65’ «καθάρισε» το ματς με άψογο τελείωμα του Πρίγιοβιτς μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης για σπρώξιμο του Πέλκα στον Ινσούα, ωστόσο ο Τζήλος άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να απαντήσει με τη… σέντρα, ωστόσο ο Πασχαλάκης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε προσπάθεια του Λουτσιάνο.

Ο ΠΑΟΚ κράτησε το μηδέν και στο 84’ πέτυχε τρίτο τέρμα. Ο Μάτος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, οι Μαουρίτσιο, Πρίγιοβιτς άφησαν τη μπάλα να περάσει και ο επερχόμενος Σάχοβ με πλασέ νίκησε τον Βλαχοδήμο διαμορφώνοντας το τελικό 0-3. Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Κουρμπέλης βρίσκονταν εκτός λόγω τραυματισμού.

Μετά το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων, ο κόσμος του «τριφυλλιού» ξεκίνησε να τραγουδά για τον Παναθηναϊκό, αποθεώνοντας τους παίκτες και τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την προσπάθεια τους όλη τη σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.