Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Φινάλε με τεσσάρα ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Φινάλε με τεσσάρα ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2018 21:11
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με το εμφατικό 4-0 τον Παναιτωλικό στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και «σφράγισε» την 3η θέση και το «καλό» εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Ρομαό (25’), Φορτούνης (34’) και Ανσαριφάρντ (38’,46’) τα γκολ, πανό κατά παικτών από την Θύρα 7.

Σε μία προβληματική σεζόν, ο Ολυμπιακός έκανε ιδανικό φινάλε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καθώς σκόρπισε με 4-0 τον Παναιτωλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» «σφράγισαν» έτσι την 3η θέση που τους δίνει το «καλό» εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ (3ος προκριματικός γύρος, 9 & 16 Αυγούστου τα πρώτα επίσημα ματς).

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς όμως ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη μεγάλη φάση με δοκάρι του Μοράρ στο 8ο λεπτό. Οι «ερυθρόλευκοί» κράτησαν το μηδέν και στο 18’ πήραν το προβάδισμα στην πρώτη τους ευκαιρία στο ματς. Βρουσάι, Φορτούνης και Μιραλάς συνδυάστηκαν άψογα, ο Βέλγος έκοψε ιδανικά στο ύψος του πέναλτι στον Ρομαό και ο Τογκολέζος νίκησε τον Κυριακίδη για το 1-0.

Ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να απαντήσει στο 32’ με σουτ του Φάρλεϊ Ρόζα εκτός περιοχής, ωστόσο ο Χουτετσιώτης έδιωξε σε κόρνερ. Δύο λεπτά μετά (34’) ο Ολυμπιακός πέτυχε δεύτερο γκολ με πλασέ στην κίνηση του Φορτούνη έπειτα από γύρισμα του Μιραλάς και νέα εξαιρετική ομαδική συνεργασία.

Πριν καλά καλά κοπιάσουν οι πανηγυρισμοί στις εξέδρες, ο Ολυμπιακός πέτυχε και τρίτο γκολ (38’). Ο Βρουσάι έδωσε με τακουνάκι στον Χατζισαφί, αυτός πέρασε παράλληλη πάσα για τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Ο Ιρανός δεν έμεινε εκεί, αφού στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’) ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ με όμορφο τελείωμα έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Φορτούνη.

Ο Ανσαριφάρντ θα μπορούσε να ολοκληρώσει το χατ-τρικ στο 80’, ωστόσο αστόχησε σε τετ-α-τετ. Ο Παναιτωλικός πάλεψε στο δεύτερο μέρος για ένα γκολ, ωστόσο έπεσε πάνω στον Χουτετσιώτη, ο οποίος πραγματοποίησε τέσσερις επεμβάσεις σε προσπάθειες των Ρόζα (49’, 84’, 90’) και Ντίας (64’). Το 4-0 έμεινε ως το φινάλε και ο Ολυμπιακός «σφράγισε» την 3η θέση.

*"Παίκτες ανάξιοι για τον Ολυμπιακό, λάθος που σας φέραμε εδώ", "Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό. Παίκτες είστε για κλωτσιές, είστε εδώ για διακοπές", έγραφε το πανό στο πέταλο των οργανωμένων του Ολυμπιακού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.