Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Μπλόκο» Κουτζαβασίλη στην ΑΕΚ, υποβιβάστηκαν οι «Φαίακες»

Σούπερ Λιγκ: «Μπλόκο» Κουτζαβασίλη στην ΑΕΚ, υποβιβάστηκαν οι «Φαίακες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2018 21:22
Η Κέρκυρα με κορυφαίο τον Κουτζαβασίλη δεν λύγισε απέναντι στην ΑΕΚ (0-0), που είχε τις κορυφαίες ευκαιρίες της στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως οι Φαίακες αποχαιρέτησαν και μαθηματικά τη Σούπερ Λιγκ.

Με το μυαλό στον τελικό του Κυπέλλου, η ΑΕΚ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Κέρκυρα στο Νησί των Φαιάκων. Μ’ αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στην Football League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε την ΑΕΚ με αρκετές αλλαγές, δίνοντας ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής την εφετινή σεζόν, όπως ο Άνταμ Τζανετόπουλος και ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς κάτι αξιόλογο. Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο, αλλά αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Κουτζαβασίλη, ολοκληρώνοντας το πρώτο μέρος χωρίς σουτ στην εστία. Δύο σουτ των Γκάλο (27’) και Λιβάγια (31’) που πέρασαν άουτ ήταν οι μόνες στιγμές της «Ένωσης», που δεν απειλήθηκε από την αντίπαλο της.

Στο ίδιο τέμπο το ματς στο ξεκίνημα της επανάληψης και η πρώτη μεγάλη φάση άνηκε στην Κέρκυρα. Στο 58’, η μπάλα στρώθηκε στον Παμλίδη, ύστερα από κεφαλιά του Μυτίδη, αλλά ο Τσιντώτας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του επιθετικού της Κέρκυρας!

Η ΑΕΚ «ξύπνησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο, δημιουργώντας σημαντικές στιγμές για γκολ. Στο 81’ ο Κουτζαβασίλης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μπακασέτα από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 85’ πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Γιακουμάκη. Ένα λεπτό μετά το πλασέ του τελευταίου δεν προβλημάτισε τον γκολκίπερ της Κέρκυρας και στο 90+2’ οι «Φαίακες» είχαν δοκάρι με σουτ του Κόντου για να πάρουν τη νίκη.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Αντέτζο, Αναστασίου, Παμλίδης (69' Μενσά), Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς (67' Κόντος), Μυτίδης (90' Τουράμ).

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο (77' Μάνταλος), Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μασούντ (67' Μπακάκης), Αϊντάρεβιτς (60' Μπακασέτας), Λιβάγια, Γιακουμάκης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.