Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Φελαϊνί «λύγισε» Άρσεναλ και Μαυροπάνο στο 90+1’

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Φελαϊνί «λύγισε» Άρσεναλ και Μαυροπάνο στο 90+1’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2018 20:47
Με γκολάρα του Φελαϊνί στο 90+1’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-1 την Άρσεναλ στο «Όλντ Τράφορντ», με τους «κανονιέρηδες» να παρατάσσονται με αρκετούς νεαρούς παίκτες. Πολύ καλός ο Μαυροπάνος στο ντεμπούτο με τους Λονδρέζους.

Οι νεαροί της Άρσεναλ με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο στην σύνθεση τους κρατούσαν σφιχτά το 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ», ωστόσο η τρομερή κεφαλιά του Φελαϊνί στις καθυστερήσεις χάρισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νίκη με 2-1 και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν.

Ο Αρσέν Βενγκέρ, έχοντας στο μυαλό του τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για τους «4» του Γιουρόπα Λιγκ, κατέβασε ενδεκάδα με Μ.Ο ηλικίας τα 24 χρόνια και 67 ημέρες. Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έγραψε ιστορία ως ο νεότερος Έλληνας που έκανε ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ, πραγματοποιώντας ελπιδοφόρο ντεμπούτο με πολύ καλές τοποθετήσεις. Παρόλα αυτά, οι «κανονιέρηδες» δεν απέφυγαν την ήττα και είναι η μοναδική ομάδα στην Αγγλία που δεν έχει ούτε... βαθμό στα εκτός έδρας της ματς στο 2018 (έξι ήττες).

Η Γιουνάιτεντ άνοιξε από νωρίς το σκορ με τον Πογκμπά (16’) όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) ο Μχιταριάν ισοφάρισε σε 1-1 με ωραίο σουτ, σκοράροντας απέναντι στην πρώην ομάδα του. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Λουκάκου αποχώρησε τραυματίας μετά από μονομαχία με τον Μαυροπάνο.

Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την πίεση τους και στο 89’ είχαν δοκάρι με τον Φελαϊνί. Ωστόσο, στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βέλγος έπιασε τρομερή κεφαλιά και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Οσπίνα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.